Libnet.ro
UNICEF

22:30

Hoverboard scooter electric cele mai ieftine 6 modele. Maximum 1.000 de lei

Adevărul Adevărul,
Hoverboard scooter electric cele mai ieftine 6 modele. Maximum 1.000 de lei

Hoverboard scooter electric a ocupat alaturi de smartphone cele mai inalte pozitii in topul celor mai dorite cadouri de Craciun in 2018. Si cine crede ca aceste scootere electrice sunt prea scumpe pentru a satisface dorintele copiilor mai mari, tinerilor si adultilor se insala. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase si cele mai neinspirate tinute de la Globurile de Aur: Lady Gaga si Penelope Cruz, spectaculoase; Anne Hathway si Heidi Klum au lasat de dorit

Lady Gaga, Gemma Chan, Sandra Oh, Emily Blunt si Julia Roberts conduc in topul celor mai bine imbracate vedete de pe covorul rosu al galei Globurile de Aur 2019, in timp ce Anne Hathaway, Lucy Liu si Heidi Klum au purtat cele mai neinspirate tinute.

Cele mai urate rochii de la Golden Globes

Duminica seara are loc prima ceremonie de premii din acest an, Golden Globes, ocazie pentru a privi in urma si a admira cele mai urate rochii pe care le-au purtat vedetele la acest eveniment in ultimele trei decenii.

Cele mai urmarite emisiuni de divertisment in Romania in 2018

Emisiunile de divertisment ale televiziunilor din Romania au fost cele mai urmarite programe TV anul trecut. Iata cine a atras cei mai multi telespectatori.

Vulnerabilitatile Romaniei, conform raportului anual al CIA. Evaziunea fiscala si conditiile din spitale, printre cele mai importante

Romania e descrisa cu informatii extrem de precise dintr-o gama larga de domenii de la istorie si geografie pana la economie, resurse naturale, comunicatii, transporturi sau problemele legate de traficul international de droguri, in raportul anual pe 2018 The World Factbook, realizat de Central Intelligence Agency CIA). Cele mai interesante date sunt legate de vulnerabilitatile economiei si de rolul Romaniei in transportul heroinei din Asia.

Top 10 cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2019

Editia de anul acesta a premiilor Golden Globes a adunat cele mai mari nume din industria cinematografica, iar acestea au imbracat tinute extravagante, sofisticate si unice. Iata care este topul celor mai frumoase aparitii vestimentare de la Golden Globes, conform specialistilor de la Harpers Bazaar US.

Cele mai frumoase cupluri de vedete de la Golden Globes 2019

Cele mai adorabile si frumoase cupluri de vedete ale momentului si-au facut aparitia pe covorul rosu al mult asteptatului eveniment The Golden Globes. Au stralucit impreuna si au imbracat tinute sofisticate.

Ger napraznic si ninsori abundente peste Romania. in nordul tarii sunt cele mai mari zapezi

Ger napraznic si ninsori abundente peste Romania. in nordul tarii sunt cele mai mari zapezi. Iar in Capitala vremea rece a facut si primele accidente. in ultimele 24 de ore, drumarii au intervenit.

Top 10 cele mai rezistente telefoane: cu ce smartphone poti da de pamant

In cazul in care iti place sa-ti cumperi un smartphone in functie de abilitatea sa de a rezista la trante, te vei bucura sa afli acest top 10 cele mai rezistente telefoane pe 2018. La.

Cele mai grave probleme ale Serbiei sunt somajul, coruptia si Kosovo

Potrivit a 81% dintre intervievati, standardul de viata scazut si somajul, precum si coruptia si criminalitate sunt cele mai grave probleme cu care se confrunta Serbia arata rezultatele sondajului de opinie realizat de cotidianul belgradean Politika si Agentia Faktor Pus, transmite Rador.

Cele mai bune bancuri cu militari. Ce reactie are un soldat cand primeste o scrisoare de despartire de la iubita lui

Va prezentam mai jos o selectie cu cele mai amuzante bancuri care circula pe internet in ceea ce-i priveste pe militari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )