Libnet.ro
UNICEF

06:15

Hristos invatatorul a fost arestat. Cine e barbatul care sustine ca e reincarnarea lui Iisus VIDEO

Playtech Playtech,
Hristos invatatorul a fost arestat. Cine e barbatul care sustine ca e reincarnarea lui Iisus VIDEO

Agentii FSB din Rusia l-au arestat pe Visarion Hristos invatatorul, conducatorul unui cult care il considera pe barbat, reincarnare lui Iisus Hristos. Hristos invatatorul a fost arestat Atat conducatorul unui cult mesianic, dar si aghiotantii sai au fost retinuti in Siberia, la una dintre comunele sectei, dupa ce au fost acuzati de folosirea banilor adeptilor . continuă pe Playtech

Cine este in spatele tentativei de omor a presedintelui Donald Trump. Suspectul a fost arestat

Autoritatile au declarat ca un suspect a fost arestat dupa trimiterea unui plic care continea otrava presedintelui Donald Trump.

Ce avea Nicolae Ceausescu in buzunare, cand a fost arestat. Toata lumea a fost uluita sa descopere asta

Cu toate ca au trecut peste 30 de ani de la Revolutie, moment care a culminat cu moartea dictatorilor Elena si Nicolae Ceausescu, fascinatia romanilor pentru fostii lideri comunisti a ramas foarte mare. Acest fapt este de inteles, mai ales ca cei doi si-au lasat amprenta asupra poporului roman, de multe ori intr-un mod nu .

VIDEO Rusia: Agentii FSB l-au arestat pe Visarion Hristos invatatorul, liderul unui cult care crede ca barbatul este reincarnarea lui Iisus Hristos

Liderul unui cult mesianic din Siberia si aghiotantii sai au fost retinuti la una din comunele sectei in urma acuzatiilor de folosire a banilor adeptilor si a violentei fizice si psihologice la adresa acestora, a anuntat marti serviciul de informatii al Rusiei potrivit Moscow Times.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )