Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ce avea Nicolae Ceausescu in buzunare, cand a fost arestat. Toata lumea a fost uluita sa descopere asta

Playtech Playtech,
Ce avea Nicolae Ceausescu in buzunare, cand a fost arestat. Toata lumea a fost uluita sa descopere asta

Cu toate ca au trecut peste 30 de ani de la Revolutie, moment care a culminat cu moartea dictatorilor Elena si Nicolae Ceausescu, fascinatia romanilor pentru fostii lideri comunisti a ramas foarte mare. Acest fapt este de inteles, mai ales ca cei doi si-au lasat amprenta asupra poporului roman, de multe ori intr-un mod nu . continuă pe Playtech

Ce avea Elena Ceausescu in gura, cand a fost ucisa. Medicii au gasit detaliul abia la deshumare

Sotii Ceausescu au fost ingropati in anul 1989, in luna decembrie, in cimitirul Ghencea si au fost deshumati in iulie 2010, iar ce au descoperit legistii i-au lasat muti de uimire pe multi. Ce avea in gura tovarasa mama, aflati in randurile de mai jos. Ce ascundea Elena Ceausescu in gura, cand a fost ucisa .

Celebra masa de sah a lui Nicolae Ceausescu a fost scoasa la licitatie. Care este pretul de pornire

Una dintre mesele de sah care i-a apartinul Nicolae Ceausescu va fi scoasa la vanzare, la 1 octmbrie, prin intermediul unei licitatii online. Fostul dictator era mare pasionat de sah, dar si de jocul de carti si se enerva foarte tare atunci cand era batut la cate o partida de sah. Avea grija insa sa fure la septic.

Una dintre mesele de sah ale lui Nicolae Ceausescu, scoasa la licitatie. Care este pretul de pornire

Una dintre mesele de sah din fosta colectie Nicolae Ceausescu este scoasa la vanzare in cadrul Licitatiei de Design de Interior din 1 octombrie la un pret de pornire de 350 de euro.

Hristos invatatorul a fost arestat. Cine e barbatul care sustine ca e reincarnarea lui Iisus VIDEO

Agentii FSB din Rusia l-au arestat pe Visarion Hristos invatatorul, conducatorul unui cult care il considera pe barbat, reincarnare lui Iisus Hristos. Hristos invatatorul a fost arestat Atat conducatorul unui cult mesianic, dar si aghiotantii sai au fost retinuti in Siberia, la una dintre comunele sectei, dupa ce au fost acuzati de folosirea banilor adeptilor .

Cine este in spatele tentativei de omor a presedintelui Donald Trump. Suspectul a fost arestat

Autoritatile au declarat ca un suspect a fost arestat dupa trimiterea unui plic care continea otrava presedintelui Donald Trump.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )