Libnet.ro
UNICEF

21:30

Hristos a inviat! Slujba de la Patriarhia Romana. LIVE VIDEO

Antena3 Antena3,
Hristos a inviat! Slujba de la Patriarhia Romana. LIVE VIDEO

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa sambata seara in tara, cu un avion special, de o delegatie a Patriarhiei Romane condusa de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Timotei. continuă pe Antena3

LIVE VIDEO Lumina Sfanta s-a aprins la Mormantul lui Hristos de la Ierusalim

Lumina Sfanta s-a aprins in Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim, de unde va fi trimisa in tari din intreaga lume, inclusiv in Romania.

CHAMPIONS LEAGUE. LIVERPOOL - MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Derby englezesc in Liga Campionilor la Telekom Sport

Atacantul Sergio Aguer Manchester City) nu va juca impotriva lui Liverpool, miercuri, in meciul tur din sferturile Ligii Campionilor din cauza.

CHAMPIONS LEAGUE. BARCELONA-AS ROMA LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Meci infernal pentru romani pe Telekom Sport

BARCELONA-AS ROMA LIVE VIDEO ONLINE STREAM Mijlocasul defensiv Sergio Busquets, restabilit dupa o fractura la un deget al piciorului, a reluat luni antrenamentele cu FC Barcelona, el pregatindu-se p.

FOTO VIDEO Lumina Sfanta care s-a aprins, sambata, la Mormantul lui Hristos de la Ierusalim a ajuns in Romania

Lumina Sfanta s-a aprins in Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim, de unde a fost trimisa in tari din intreaga lume, inclusiv in Romania. Lumina Sfanta a fost adusa la Bucuresti, sambata seara, de catre delegatia Patriarhiei Romane, urmand sa fie impartita in toata tara credinciosilor care vor fi prezenti in biserici la slujba de inviere.

VIDEO Lumina Sfanta s-a aprins la Mormantul lui Hristos de la Ierusalim

Lumina Sfanta s-a aprins in Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim, de unde va fi trimisa in tari din intreaga lume, inclusiv in Romania.

VIDEO Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa in Romania

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa la Bucuresti, sambata seara, de catre delegatia Patriarhiei Romane, urmand sa fie impartita in toata tara credinciosilor care vor fi prezenti in biserici la slujba de inviere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )