Libnet.ro
UNICEF

00:07

Hrituc: Traian Basescu va intra in Fundatia Miscarea Populara, nu si in partidul ce va fi infiintat

Hotnews Hotnews,
 Hrituc: Traian Basescu va intra in Fundatia Miscarea Populara, nu si in partidul ce va fi infiintat

Consilierul prezidential Cristian Hrituc, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, a afirmat ca, dupa terminarea mandatului de presedinte, Traian Basescu va fi membru al Fundatiei Miscarea Populara, dar nu se va inscrie si in partidul care se va infiinta pornind de la aceasta fundatie, noteaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Consilierul prezidential Cristian Hrituc: Traian Basescu va intra in Fundatia Miscarea Populara, nu si in partidul ce va fi infiintat

Consilierul prezidential Cristian Hrituc, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, a afirmat ca presedintele Traian Basescu va fi membru al Fundatiei Miscarea Populara, dar nu se va inscrie si in.

Consilierul prezidential Cristian Hrituc: Traian Basescu va intra in Fundatia Miscarea ...

Consilierul prezidential Cristian Hrituc, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, a spus ca presedintele Traian Basescu va fi membru al Fundatiei Miscarea Populara, dar nu se va inscrie si in partidul care se va infiinta pornind de la aceasta fundatie. Hrituc a precizat ca Traian Basescu va intra in Fundatia Miscarea Populara dupa incheierea mandatului de presedinte al Romaniei, dar ca acesta nu va intra si in partidul pe care fondatorii fundatiei intentioneaza sa-l infiinteze, scrie .

Consilierul prezidential Cristian Hrituc: Traian Basescu va intra in Fundatia Miscarea ...

Consilierul prezidential Cristian Hrituc, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, a afirmat ca, dupa terminarea mandatului de presedinte, Traian Basescu va fi membru al Fundatiei Miscarea Populara, dar nu se va inscrie si in partidul care se va infiinta pornind de la aceasta fundatie, potrivit Mediafax. Prezent, joi seara, la Ploiesti, unde a participat la lansarea filialei Prahova a Fundatiei Miscarea Populara, consilierul prezidential Cristian Hrituc a afirmat, intr-o conferinta de .

Miscarea Populara devine partid

Fundatia Miscarea Populara a anuntat, sambata, inceperea formalitatilor legale pentru infiintarea unui partid de centru-dreapta, numit Partidul Miscarea Populara.

Eu si Miscarea Populara: nepotrivire de caracter

Cei ce urmaresc stirile au observat deja ca Fundatia Miscarea Populara a decis sa infiinteze un partid cu acelasi nume. Cititorii acestui blog stiu ca in urma cu aproximativ o luna m-am inscris si eu in respectiva Fundatie. Dupa cum spuneam atunci, eram in cautarea reprezentarii ideologice. Fiind vorba de cautarea unui viziuni ce altceva este ideologia?), mi s-a parut ca o Fundatia e un vehicul adecvat era si mai bine o asociatie, dar am inteles considerentele pragmatice). Se pare insa ca fondatorii Miscarii Populare sunt mai preocupati de problemele politice imediate - adica de preluarea puterii, scrie Ovidiu, pe blogul La coltu' strazii.

Presedintele PDL Vaslui: Nu cred ca Miscarea Populara, sustinuta de domnul Basescu, va avea un viitor

Cu ocazia implinirii celor 20 de ani de activitatea a Partidului Democrat Liberal PDL), presedintele Organizatiei Judetene Vaslui a acestei formatiuni politice a tinut sa isi faca public nemultumirile legate de presedintele Traian Basescu, pe care il acuza ca impartaseste foarte mult din valorile domnului Ponta.

Daca Traian Basescu nu-si lua adio in mod public de la PDL, partidul crestea cu 10%

Presedintele PDL Bucuresti, Adriean Videanu, crede ca plecarea lui Traian Basescu din partid nu a fost in avantajul democrat-liberalilor. intr-un interviul pentru Gindul. info, Videanu a declarat ca PDL ar.

Udrea: Miscarea Populara va fi un partid de succes. PDL nu trebuie sa-i fie adversar

Deputatul PDL Elena Udrea considera ca Miscarea Populara va fi un partid de succes si ca PDL nu trebuie sa-i fie adversar, ci sa se regaseasca in acelasi proiect, impreuna si cu Alianta DA, formata de FC.

Dan Voiculescu: Justitia confirma ca Traian Basescu a comis fapte ilicite prin afirmatii ...

Presedintele Traian Basescu ar fi comis fapte ilicite prin afirmatiile de natura calomnioasa facute la adresa lui Dan Voiculescu, potrivit unei motivari a Judecatoriei Sectorului 5 remise Romania libera de catre Biroul de Presa al PC. Totodata, presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, reia aceeasi informatie pe blogul personal. Am primit motivatia hotararii Judecatoriei Sectorului 5 in procesul pe care i l-am deschis lui Traian Basescu, care mi-a atribuit, de la tribuna Parlamentului, o .

Oana Stanculescu: Acum inteleg de ce Traian Basescu a vrut atat de mult sa puna procurorii

Jurnalista Oana Stanciulescu a comentat, in cadrul emisiunii Subiectiv, cazul in care este implicat seful Antena Group. Acum inteleg si eu de ce Traian Basescu a vrut atat de mult sa puna procurorii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )