Libnet.ro
UNICEF

23:00

HTC Desire 10 Pro si Lifestyle sunt cele mai frumoase smartphone-uri de la HTC

Playtech Playtech,
HTC Desire 10 Pro si Lifestyle sunt cele mai frumoase smartphone-uri de la HTC

HTC pare sa-si revina in 2016, dupa ce anul 2014 nu a fost unul deloc bun pentru compania taiwaneza. HTC 10 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri de anul acesta, iar HTC Desire 10 Pro va fi unul dintre cele mai frumoase. HTC va lansa cateva smartphone-uri noi in perioada urmatoare si toate fac []. continuă pe Playtech

HTC Desire 10 Pro si Desire 10 Lifestyle vor fi lansate in curand

Daca nu ai fost impresionat de ultimele telefoane din seria Desire a HTC, poate ca modelele din urmatoarea generatie iti vor atrage atentia ceva mai mult. Se pare ca HTC va lansa in luna septembrie a acestui an doua telefoane Desire 10, care se vor numit Desire 10 Pro si Desire 10 Lifestyle, noteaza Phone [].

FOTO. Care sunt cele mai inutile PASAPOARTE din lume si care este cel mai PUTERNIC

Un top realizat de jurnalistii britanici prezinta o lista a celor mai inutile pasapoarte din lume, din punctul de vedere al numarului de tari in care poti calatori fara a avea nevoie de viza.

Orasul cu cele mai ieftine locuinte din Romania

Cele mai ieftine apartamente din tara sunt in Resita. Somajul sau salariile mici sunt cauza pentru care preturile raman scazute. De exemplu, o garsoniera ajunge la 10. 000 de euro. Pretul.

Partidele politice au primit peste 9,8 milioane de lei de la stat. Cele mai mari subventii au mers catre PNL si PSD

Partidele politice au primit, de la inceputul anului pana in prezent, peste 9,8 milioane de lei, suma ce reprezinta echivalentul a aproape 7. 900 de salarii minime pe economie. Cele mai mari subventii au fost alocate PNL si PSD, iar cele mai mici au mers catre PNTCD.

Miss Litoral 2016, aleasa duminica seara la Mamaia. Cele mai frumoase romance, vazute la mare

Miss Litoral 2016 va avea loc duminica, 14 august, in clubul Le Gaga Mamaia, incepand cu ora 22. Concursul dedicat tinerelor care se afla pe litoralul romanesc le ofera acestora sansa unei cariere de top-model si prezenta pe cele mai ravnite catwalk-uri ale lumii, spun organizatorii de la Fashiontv.

Cele mai amuzante 4 mituri despre sex, in care oamenii au crezut de-a lungul timpului: de ce nu aveau barbatii nevoie de femei pentru conceptia unui copil

Sexualitatea a fost intotdeauna invaluita in mister, iar in vremuri demult apuse oamenii aveau tendinta sa creeze povesti de-a dreptul fantastice ca sa explice lucruri pe care nu reuseau sa le inteleaga. Iata numai cateva dintre cele mai amuzante mituri care au existat referitoare la sex.

Retete de weekend: Cele mai delicioase prajituri fara coacere

Cand afara e cald si incinsul cuptorului iese din discutie, e cam greu sa faci prajituri. Nu insa si imposibil. Noi va prezentam cele mai inspirate retete de prajituri fara coacere. Daca iti place oricare dintre prajitur.

Top 10: cele mai rapide masini de strada din lume in 2016

Conducerea unei masini de strada la o viteza de peste 300 km/h ar fi parut science-fiction in urma cu 50 de ani, cand Lamborghini Miura - primul supercar modern - a fost dezvaluit in 1966 si putea atinge o viteza maxima de 270 km/h. In prezent, pragul.

Cum alegi cele mai bune vinete, ca sa le eviti pe cele amare

Orice gospodina care se respecta stie sa faca o salata de vinete. Cel putin o data insa, a avut ghinionul sa nimereasca vinete amare sau iuti si nu stie de ce. Secretul este sa stii sa alegi.

Cele mai bune vitamine si minerale pentru sanatate

In ultima vreme, se vorbeste tot mai mult despre importanta pe care o are alimentatia cu produse bogate in minerale si vitamine pentru mentinerea sanatatii. De altfel, diverse probleme aparute la nivelul functionarii organismului pot fi cauzate de carente de vitamine, cum ar starile de oboseala, insomnia sau scaderea imunitatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )