Libnet.ro
UNICEF

23:15

HTC One E9+ este cel mai nou telefon al taiwanezilor: Are un ecran mai bun ca One M9

Playtech Playtech,
HTC One E9+ este cel mai nou telefon al taiwanezilor: Are un ecran mai bun ca One M9

Taiwanezii de la HTC au anuntat One E9+, cel mai nou phablet al lor cu un ecran mai bun decat cel gasit pe flagship-ul One M9. HTC ataca din nou sectorul phablet-urilor si scoate pe piata modelul One E9+. Acesta beneficiaza de un ecran de 5,5 inci cu o rezolutie QHD de 2. 560 x 1. continuă pe Playtech

Cel mai bun telefon. Topul lunii martie 2015

La inceput de primavara, daca vrei sa faci o noua achizitie, asigura-te ca vei cumpara cel mai bun telefon pentru tine. Iata care este topul lunii martie. Dpuadintre aceste telefoane fusesera deja incluse pe lista telefoanelor care ne vor impresiona in 2015 de catre Playtech inca de anul trecut. Daca vrei sa iti alegi cel [].

Leonardo DiCaprio este cel mai bine platit star de la Hollywood

Leonardo DiCaprio este vedeta cu cel mai mare salariu de la Hollywood, potrivit rezultatelor unui top publicat de The Hollywood Reporter, informeaza Mediafax.

Becali, inainte de a se intoarce in puscarie: Temnita este cel mai bun lucru din viata mea

Gigi Becali se intoarce astazi la penitenciarul Poarta Alba dupa ce a petrecut cinci zile in libertate. Mi-e rusine de ce faceam. Nu sunt mandru de ceea ce faceam. Nu stiam sa ma rog daca nu treceam.

Cel mai puternic HTC One M9 va fi lansat in aprilie: Ce noutati aduce One M9 Plus

Dupa un amalgam de speculatii legate de o versiune HTC One M9 Plus,taiwanezii au trimis o invitatie pentru o conferinta ce va avea loc pe 8 aprilie. Anul 2015 se pare ca se va numara printre primele, dupa o lunga pauza, in care HTC va anunta doua varfuri de gama la doar cateva luni distanta [].

Consiliul Judetean Olt are un nou membru

Dumitru Mugurel Craciunica este cel mai nou membru al Consiliului Judetean Olt. Acesta l-a inlocuit, joi 26 martie, pe Anton Draguinea de la PPDD. Surse din partidul din care face parte noul membru al Consiliului Judetean Olt au spus ca acesta va fi candidatul filialei de la Slatina pentru functia de primar al urbei la alegerile locale din vara viitoare.

Cel mai popular gadget din Coreea de Nord aduce putina libertate in comunism

Costa doar 50 de dolari, poarta numele Notel sau Notetel si reuseste sa fie cel mai atragator gadget disponibil in Coreea de Nord, tara lui Kim Jong-Un. Desi nu prea vreti sa ajungeti vreodata in Coreea de Nord, din cauza regimul totalitar al lui Kim Jong-Un, este foarte interesant stilul de viata al celor care [].

Cel mai rapid tren din lume - vehiculele care concureaza cu avioanele si bat toate recordurile

Cel mai rapid tren din lume poate atinge viteze de peste 400 de kilometri pe ora si circula cu o viteza medie de peste 200 de kilometri pe ora. Pentru a gasi cel mai rapid tren din lume, trebuie sa calatorim in China, Japonia sau Spania. Cele mai rapide trenuri din lume ar putea ajunge de la Bucuresti la Iasi in putin peste o ora.

Cel mai prost sofer din Romania

Cel mai prost sofer din Romania. Soferii romani au mari probleme cu parcarea maisinlor si cu iesirea din parcare, asa cum arata mai multe filmulete postate de YouTube.

Cum si-a sustinut Ponta ministrii cu probleme penale in cel mai cinstit Guvern pe care Romania l-a avut

Victor Ponta garanta, inca de cand a fost nominalizat in functia de premier, ca va conduce cel mai cinstit Guvern pe care Romania l-a avut. Celebra declaratie a fost facuta de 28 aprilie 2012. In martie 2015, acelasi Victor Ponta promitea ca in urmatorii cinci ani, PSD va fi partidul tolerantei zero fata de coruptie. Ce s-a intamplat intre cele doua momente? Potrivit unei monitorizari facute de ziarul Gandul, cel mai cinstit Guvern a ajuns sa inregistreze 12 urmariti penal, un incompatibil si un plagiator. La acestia, poate fi adaugat Ponta insusi cu acuzatia grava de plagiat. Ponta nu doar ca a condus, in realitate, un Guvern departe de a fi cinstit, ci le-a mai si luat apararea, i-a laudat si sustinut pe cei cu probleme penale. Vezi in text cateva cazuri.

Cazul lui Marko Attila, trimis in Comisia Juridica: Plenul se va pronunta, cel mai probabil, miercuri (VIDEO)

Plenul se va pronunta, cel mai probabil, in cazul deputatului UDMR Marko Attila, miercuri. Comisia juridica are termen pana luni pentru a intocmi raportul, potrivit secretarului Camerei, Marcel Ciolacu. Biroul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,263 seconds )