Libnet.ro
UNICEF

19:30

Huawei Ascend P7, lansat oficial: cele mai interesante functii oferite de chinezi

Adevărul Adevărul,
Huawei Ascend P7, lansat oficial: cele mai interesante functii oferite de chinezi

Huawei si-a lansat astazi cel mai bun telefon din portofoliu. Se numeste Ascend P7, are un design putin schimbat fata de modelul de anul trecut, dar nu se fereste sa se intreaca si cu iPhone 5s, si cu Samsung Galaxy S5. Chinezii cred ca vor da lovitura cu acest model. Tech Adevarul iti spune ce caracteristici il scot in fata, dupa prima folosire a telefonului. continuă pe Adevărul

Tech Adevarul a testat Huawei Ascend P7, lansat oficial astazi. iti aratam cele mai interesante functii ale noului varf din China

Huawei si-a lansat astazi cel mai bun telefon din portofoliu. Se numeste Ascend P7, are un design putin schimbat fata de modelul de anul trecut, dar nu se fereste sa se intreaca si cu iPhone 5s, si cu Samsung Galaxy S5. Chinezii cred ca vor da lovitura cu acest model. Tech Adevarul iti spune ce caracteristici il scot in fata, dupa prima folosire a telefonului.

FOTO Toate detaliile despre Huawei Ascend P7, inainte de lansarea oficiala

Huawei se pregateste sa lanseze cel mai performant telefon al sau din istorie - Huawei Ascend P7. Acesta urmeaza a fi prezentat la un eveniment la Paris, pe 7 mai. Tech Adevarul va fi acolo si va va aduce primele imagini cu terminalul.

Cele mai bune aplicatii pentru selfies. Cum poti sa fii diferit fata de restul

Selfie-ul a devenit cuvantul anului 2013, toata lumea se inghesuie sa faca unul, Twitter si Facebook sunt luate cu asalt de oameni care se pozeaza pe sine. Dar care sunt aplicatiile care-ti permit sa-ti faci selfie-uri mai creative si mai interesante?.

Cinema. Cele mai bune filme ale anului 2013 fac un popas la TIFF

O serie de creatii cinematografice care au fost remarcate la cele mai prestigioase festivaluri in 2013 vor fi prezentate si la cel mai important eveniment cinematografic din Romania, Festivalul International de Film Transilvania, ce are loc la Cluj in perioada 30 mai-8 iunie, in sectiunile Supernova si Whats Up, Doc? Ce se intampla, documentarule?).

Una dintre cele mai bogate femei din Monaco, ranita grav intr-un atac la Nisa

Helene Pastor, membra a uneia dintre cele mai bogate familii din principatul Monaco a fost grav ranita intr-un atac comis in fata unui spital din Nisa, relateaza ouest-france. fr. in acelasi atac a fost grav.

Cele mai potrivite alimente pentru bebelusi, pe grupe de varsta

In functie de cat de mare e puiul tau si de etapa la care se afla in graficul de dezvoltare normala, exista cateva reguli dupa care alegi ce anume ii dai sa pape. Vezi mai jos care sunt cele mai bune alimente.

Executivi de top de la Telenav, Zynga, WebSummit, la unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din Europa Centrala si de Est

Intre 31 mai si 2 iunie, la Cluj-Napoca va fi organizat Techsylvania, eveniment pe zona de tehnologie si inovatie care va aduce impreuna unele dintre cele mai creative persoane din regiune, invitati exceptionali, experti tehnici si inovatori care isi vor impartasi propriile experiente si cunostinte pentru a contribui la dezvoltarea tehnologica si cresterea gradului de inovatie din Cluj-Napoca.

Cele mai vizibile companii de tehnologie in online-ul romanesc. Google, pe primul loc in clasament

Google, Apple si Samsung se afla in topul unora dintre cele mai vizibile branduri de tech din mass-media online romaneasca, in primul trimestru al anului 2014, conform unei analize de monitorizare realizata de MediaIQ, remisa Adevarul.

Un oras din inima Romaniei, votat de straini ca fiind unul din cele mai FERMECATOARE din LUME

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost. com.

MediaIQ: Google, Apple si Samsung, printre cele mai vizibile branduri de tech din online-ul romanesc

Google, Apple si Samsung se afla in topul unora dintre cele mai vizibile branduri de tech din mass-media online romaneasca, in primul trimestru al anului 2014, conform unei analize de monitorizare realizata de MediaIQ, serviciu de media intelligence.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )