Libnet.ro
UNICEF

10:15

Huawei lanseaza P20, P20 Pro si P20 Lite. Care vor fi preturile in Europa

B1 B1,
Huawei lanseaza P20, P20 Pro si P20 Lite. Care vor fi preturile in Europa

Huawei ataca piata telefoanelor inteligente cu trei modele noi. P20, P20 Pro si P20 Lite vor concura cu iPhone X si Galaxy S9. Al treilea cel mai mare producator de mobile, dupa Samsung si Apple, Huawei va. continuă pe B1

Preturile oficiale la Huawei P20, P20 Pro si Lite sunt generoase

La fel ca ceilalti giganti din piata de mobile, Huawei intampina dificultati majore in a pastra secretele referitoare la viitoarele sale smartphone-uri de top, Huawei P20, P20 Pro si P20 Lite. in ultimele saptamani, au inceput sa circule pe internet o serie stufoasa de detalii referitoare la varfurile de gama pe care Huawei le are [].

Subiectele zilei: Cine sunt liderii PSD care vor sa-i strice planurile lui Dragnea la Congres; Miscarile seismice din Vrancea sunt ciclice. Cand ar putea veni urmatorul cutremur major; Davide Astori a murit din cauze naturale, spun anchetatorii

SPD - punct si de la capat. Dupa votul din SPD, cancelara Angela Merkel CDU) poate forma in sfarsit un nou guvern. Acesta va fi ultimul ei mandat - si cel mai dur. Blestemul macelarului de la Psihiatrie: Din mormant, din Iad de unde dracu oi fi, nu am sa-i dau pace. O drama care a lasat in urma patru copii orfani.

Zodile care vor face schimbari importante in luna martie

Mersul astrelor anunta evenimente deosebite in luna martie, iar cinci dintre zodii trebuie sa se pregateasca pentru schimbari importante. Berbec -vor avea parte de sanse mai ales in plan profesion.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )