Libnet.ro
UNICEF

17:45

Subiectele zilei: Cine sunt liderii PSD care vor sa-i strice planurile lui Dragnea la Congres; Miscarile seismice din Vrancea sunt ciclice. Cand ar putea veni urmatorul cutremur major; Davide Astori a murit din cauze naturale, spun anchetatorii

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Cine sunt liderii PSD care vor sa-i strice planurile lui Dragnea la Congres; Miscarile seismice din Vrancea sunt ciclice. Cand ar putea veni urmatorul cutremur major; Davide Astori a murit din cauze naturale, spun anchetatorii

SPD - punct si de la capat. Dupa votul din SPD, cancelara Angela Merkel CDU) poate forma in sfarsit un nou guvern. Acesta va fi ultimul ei mandat - si cel mai dur. Blestemul macelarului de la Psihiatrie: Din mormant, din Iad de unde dracu oi fi, nu am sa-i dau pace. O drama care a lasat in urma patru copii orfani. continuă pe Hotnews

Cine sunt liderii PSD care vor sa-i strice planurile lui Dragnea la Congres. Surse: Liderul PSD vrea sa-si prelungeasca mandatul cu un an. Manda a gafat fatal

Ecaterina Andronescu, Marian Oprisan, Gabriela Firea si Codrin Stefanescu se vor alia impotriva lui Liviu Dragnea pentru a obtine functii in partid, sustin surse politice. Liderul PSD are doua mize: sa-si prelungeasca mandatul cu un an si sa impuna in posturi de conducere cat mai multi apropiati. Claudiu Manda avea cele mai mare sanse pentru functia de presedinte executiv, insa l-a dat de gol pe Dragnea si a fost taiat de pe lista.

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si cumpere Prima Casa!

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si cumpere Prima Casa! Aprobarea dosarelor de credit va dura doar cinci zile. Este promisiunea facuta de autoritati pentru.

Subiectele zilei: Cati bani vor primi, de fapt, medicii in mana dupa majorarea salariala; Afacerea KPMG Romania - sub controlul unor offshore-uri din Cipru cu iesire spre Insulele Cayman; Cel mai mare scandal sexual din istoria sportului: clujeanul Bela

Incalzirea pentru Untold: cea mai mare universitate din tara, 1. 500 de locuri in camine, scoate bani in 10 zile cat pentru o garsoniera. Cea mai mare universitate din tara dupa numarul de studenti, Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. 8 ofiteri pensionari de Armata si Politie, unii condamnati sau retrogradati, s-au angajat la Piete in Primaria Sectorului 4! Cum au cumparat cei de la PS4 casute de 400 de euro bucata pe care au platit 2. 000 de euro.

SURSE Cine sunt cei cinci critici ai Congresului pregatit de Liviu Dragnea/ Banicioiu, posibil candidat la functia de presedinte executiv

Cinci voci importante din PSD au criticat astazi la sedinta CEX planurile lui Liviu Dragnea de a organiza un Congres in data de zece martie in care sa fie alesi noii vicepresedinti ai partidului pe cele opt regiuni, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Cei care s-au declarat impotriva sunt Codrin Stefanescu, Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, Nicolae Banicioiu si Serban Nicolae.

Ma doare inima cand muncesc! Cine sunt puturosii asistati social, pe care postarita din Contesti i-a facut de ras (VIDEO)

Postarita din comuna damboviteana Contesti a devenit celebra dupa ce i-a certat pe asistatii social ca o suna in disperare sa-i ceara bani, desi nu vor nici sa curete zapada din fata portilor.

Noi detalii in cazul atacului armat de la Universitatea din Michigan. Cine sunt cele doua persoane care au murit

Persoanele ucise in atacul comis vineri la Universitatea Centrala din Michigan sunt parintii autorului atacului, afirma surse citate de Detroit Free Press. Autoritatile considera ca autorul atacului.

Mihai Voropchievici si previziunile runelor pentru luna martie pentru fiecare nativ. Cine sunt favorizatii horoscopului

Mihai Voropchieci a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru luna martie pentru fiecare nativ. Berbec: Are protectie totala toata luna martie, sunt feriti de toate fortele.

Zodile care vor face schimbari importante in luna martie

Mersul astrelor anunta evenimente deosebite in luna martie, iar cinci dintre zodii trebuie sa se pregateasca pentru schimbari importante. Berbec -vor avea parte de sanse mai ales in plan profesion.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )