Libnet.ro
UNICEF

21:30

Hugh Hefner a murit. Ce ar trebui sa stii, pe scurt, despre fondatorul Playboy

Playtech Playtech,
Hugh Hefner a murit. Ce ar trebui sa stii, pe scurt, despre fondatorul Playboy

Hugh Hefner a murit la 91 de ani si a lasat in urma un imperiu: Playboy, o legenda a presei si publicatia care a creat vedete si a distrus tabuuri. Hugh Hefner nascut pe 9 aprilie 1926 in Illinois) a fondat Playboy si, orice ai crede despre publicatie, a fost intai rampa de lansare pentru []. continuă pe Playtech

Fondatorul Playboy, Hugh Hefner, a murit la 91 de ani

Fondatorul Playboy, Hugh Hefner, a murit miercuri seara, la varsta de 91 de ani, din cauze naturale. Afaceristul s-a stins din viata in locuinta sa, inconjurat de familie, a anuntat compania.

Fondatorul Playboy, Hugh Hefner, a murit la 91 de ani

Hugh Hefner, faimosul fondator al revistei Playboy, a murit in aceasta noapte acasa, la Playboy Mansion, din cauze naturale la varsta de 91 de ani, a transmis Playboy Enterprises.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Cine este vedeta din Romania care l-a cucerit pe Hugh Hefner

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Pictorialul realizat in Playboy Romania de catre Andreea Mantea l-a impresionat teribil pe Hugh Hefner, care i-a facut o invitatie in celebrul Conac.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Hefner si femeile

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. A fost inconjurat mereu de femei frumoase, iar pe multe dintre ele, dupa cum a recunoscut chiar cunoscutul afacerist nu le-a ratat. Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a.

Hugh Hefner, fondatorul PLAYBOY, a murit la varsta de 91 de ani

Hugh Hefner, fondatorul revistei PLAYBOY, a murit in cursul zilei de miercuri. Hugh Hefner avea 91 de ani, iar decesul a avut loc din cauze naturale, a anuntat Playboy Enterprises.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Ultima dorinta a extravagantului afacerist

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Hugh Hefner s-a nascut pe 9 aprilie 1926 la Chicago. Cu doar 600 de dolari, in anul 1953, Hefner a infiintat Playboy, iar in timp publicatia a devenit un.

Extraordinara viata a lui Hugh Hefner: ce l-a motivat sa cladeasca imperiul Playboy si care i-a fost marele regret FOTO

Hugh Hefner, fondatorul imperiului Playboy si pionierul revolutiei sexuale din anii 60, a murit la 91 de ani. Hefner, pe care revista Time l-a numit profetul hedonismului pop, a avut un stil de viata extravagant si controversat, despre care a marturisit: Nici in cele mai nebunesti visuri nu mi-am imaginat o viata atat de dulce.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Cine a fost omul care a infiintat un imperiu

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit.

A murit Hugh Hefner, fondatorul Playboy, la 91 de ani

Fandatorul revistei pentru barbati Playboy, Hugh Hefner, a murit, la 91 de ani, a anuntat compania compania Playboy Enterprises, potrivit presei internationale.

Fondatorul revistei Playboy, Hugh Hefner, s-a stins din viata (FOTO)

Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy si starul reality show-ului The Girls Next Door, a murit la 91 de ani. Hefner s-a nascut pe 9 aprilie in Chicago, Illinois, iar parintii lui au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2904 seconds )