Libnet.ro
UNICEF

19:00

Hugh Jackman, dezvaluiri despre boala sa: Am fost operat de patru cancere de piele in ultimele 18 luni

B1 B1,
Hugh Jackman, dezvaluiri despre boala sa: Am fost operat de patru cancere de piele in ultimele 18 luni

Actorul australian Hugh Jackman a dezvaluit intr-un interviu recent ca in ultimele 18 luni a suferit patru operatii pentru extirparea unor cancere de piele, scrie daylimail. co. uk. Actorul a facut aceste. continuă pe B1

Manny Pacquaio a fost operat si sta un an in afara ringului

Pugilistul filipinez Manny Pacquaio a fost operat la umarul drept si, potrivit estimarilor medicilor, va sta departe de ring intre 9 si 12 luni.

Manny Pacquiao a fost operat la umar si va fi indisponibil noua luni

Pugilistul filipinez Manny Pacquiao, invins saptamana trecuta de americanul Floyd Mayweather intr-un meci la Las Vegas, a fost operat cu succes, miercuri, la umarul drept, informeaza espn. go. com, conform.

Noi dezvaluiri despre prabusirea aparatului Germanwings. Raportul despre catastrofa aviatica in care au murit 150 de oameni, publicat miercuri

Copilotul avionului Germanwings a carui prabusire a luat viata a 150 de persoane la sfarsitul lunii martie in Alpii francezi,mai initiase o manevra de coborare in timpul cursei dus intre Dusseldorf si Barcelona, scrie miercuri cotidianul german Bild. Un raport preliminar despre catasfrofa aviatica a fost anuntat pentru miercuri.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )