Libnet.ro
UNICEF

00:07

Hugh Laurie canta sambata la Bucuresti: reguli de acces pentru show-ul Dr. House

Adevărul Adevărul,
Hugh Laurie canta sambata la Bucuresti: reguli de acces pentru show-ul Dr. House

Hugh Laurie concerteaza pentru prima oara in Romania, sambata, 12 iulie, la Sala Palatului din Bucuresti. Spectacolul va incepe de la orele 20. 00, iar spectatorii sunt asteptati incepand cu orele 19. Organizatorii recomanda publicului sa respecte regulile de acces, pentru o buna desfasurare a evenimentului. continuă pe Adevărul

Hugh Laurie canta sambata la Bucuresti: reguli si acces pentru show-ul Dr. House

Hugh Laurie concerteaza pentru prima oara in Romania, sambata, 12 iulie, la Sala Palatului din Bucuresti. Spectacolul va incepe de la orele 20. 00, iar spectatorii sunt asteptati incepand cu orele 19. Organizatorii recomanda publicului sa respecte regulile de acces, pentru o buna desfasurare a evenimentului.

Program si reguli de acces Hugh Laurie With The Copper Bottom Band

Mai sunt cateva zile pana la concertul mult asteptat al celebrului Hugh Laurie de la Sala Palatului. Actorul, scriitorul si muzicanul impreuna cu The Copper Bottom Band va sustine un concert live, pe 12 iulie, de la ora 20. Organizatorii recomanda publicului sa vina la ora 19:00 la eveniment si sa respecte cu strictete regulile de acces, pentru o buna desfasurare a evenimentului. Dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incita pentru a se reintoarce, decat daca isi achizitioneaza din nou bilet.

Cum se intra la concertul lui Hugh Laurie (Dr. House)

Accesul la concertul pe care vedeta serialului de televiziune Dr. House House M. ), actorul si cantaretul britanic Hugh Laurie, il va sustine sambata, la Sala Palatului din Bucuresti, va fi permis de la ora 19. 00, urmand ca spectacolul sa inceapa la ora 20. 00, informeaza organizatorii, Phoenix Entertainment. Muzicianul va urca pe scena Salii Palatului impreuna cu The Copper Bottom Band pentru a sustine un concert live.

Zilele lui Zamfirescu: o strada din Bucuresti, deschisa pietonilor pentru balci ca pe vremuri

Strada Putul lui Zamfir din zona Dorobanti-Floreasca din Bucuresti va fi inchisa traficului auto pe 12 si 13 iulie pentru un balci ca pe vremuri.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )