Libnet.ro
UNICEF

11:15

Hunedoara: Un candidat a continuat campania electorala chiar si in ziua alegerilor

B1 B1,
Hunedoara: Un candidat a continuat campania electorala chiar si in ziua alegerilor

Un candidata desfasurat campania electorala chiar si in ziua alegerilor locale. Candidatul este din municipiul Deva, iar incidentul a avut loc in apropierea sectiilor de votare. Prefectura Hunedoara. continuă pe B1

Primar internat la spital cu Covid, chiar in ziua alegerilor!

Stefan Cramarciuc, primarul comunei Satu Mare din judetul Suceava, a fost internat chiar in ziua alegerilor la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Municipal Radauti, dupa ce a fost confirmat cu Covid-19.

Ludovic Orban: Am vazut cu tristete si chiar revolta cum, in ziua alegerilor, Primaria Capitalei difuzeaza reclame

Presedintele PNL; premierul Ludovc Orban, a afirmat ca a vazut, cu tristete si chiar revolta cum Primaria Capitalei continua difuzarea de reclame in favoarea Gabrielei Firea, chiar in ziua alegerilor. intrebat despre acuzatiile PSD referitoare la continuarea campaniei de catre PNL in online, Orban a afirmat: Hotul striga hotii.

Alegeri locale 2020. Bucurestenii, dezamagiti de campania electorala. Ce isi doresc, de fapt, de la un primar

Mai sunt aproximativ 24 de ore pana la iceperea scrutinului pentru aceste Alegeri Locale. Campania electorala s-a incheiat, iar populatia a ramas cu un gust amar. Discursurile populiste, promisiunile electorale au ramas aceleasi. Multi dintre primarii actuali, conform romanilor, nu au facut mai nimic in mandatul de pana acum. Ce ramane de facut? Alegeri locale .

Alegeri locale Campania electorala s-a incheiat oficial. Urmeaza testul votului de duminica, in conditii speciale

Campania electorala pentru alegerile locale s-a incheiat sambata dimineata, la ora 7,00, romanii fiind asteptati duminica la urne sa isi aleaga primarii, presedintii de consilii judetene, consilierii locali si judeteni. Mandatele actualilor alesi locali, care trebuiau sa expire in iunie, au fost prelungite din cauza pandemiei de coronavirus. Cititi si Tot ce trebuie sa stii despre masurile exceptionale si votare.

Campania electorala s-a incheiat

Campania electorala pentru alegerile locale s-a incheiat sambata dimineata, la ora 7,00, romanii fiind asteptati duminica la urne sa isi aleaga primarii, presedintii de consilii judetene, consilierii locali si judeteni.

Campania electorala dintr-o comuna din Ilfov s-a lasat cu scandal cu sabii si amenintari (VIDEO)

Campania electorala s-a desfasurat cu sabii si amenintari in comuna Gruia, din judetul Ilfov. Un consilier local PSD, Ion Ban, a fost surprins in timp ce isi ameninta si injura.

Ministerul de Interne, mobilizare maxima pentru ziua Alegerilor Locale

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a solicitat mobilizare maxima pentru ziua alegerilor, dis.

Prognoza ANM pentru 25-27 septembrie. Cum va fi vremea in ziua alegerilor locale 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru weekend-ul 25-27 septembrie. Astfel, am aflat cum va fi vremea duminica, cand in Romania sunt organizate alegeri locale. Milioane de romani sunt asteptati la urne, sa-si aleaga primarii si membrii consiliilor locale. Prognoza meteo ANM pentru weekendul 25-27 septembrie. Cum este timpul in ziua alegerilor .

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in ziua alegerilor. Cat de frig se face si unde mai ploua

Vremea continua sa se raceasca si duminica, 27 septembrie, in ziua alegerilor locale. De ploi nu scapam nici saptamana viitoare. Precipitatii se anunta si la inceputul lunii octombrie, conform prognozei Administratiei Nationale de MeteorologieANM).

Campania electorala pentru alegerile locale a ajuns la final. Astazi e ultima zi

Numaratoarea inversa pentru alegerile locale a inceput, vineri fiind ultima zi de campanie electorala pentru candidatii inscrisi in cursa pentru primarii si consiliile judetene si locale. Desfasurata in conditii fara precedent din cauza pandemiei de coronavirus, campania se incheie sambata, la ora 7,00. De altfel, batalia la sfarsitul careia vom afla cine va conduce administratiile locale a fost amanata luni de zile din cauza pandemiei. La fel ca la scrutinul din urma cu patru ani, alegerile au loc intr-un singur tur, iar procesul electoral ar putea fi ingreunat ca urmare a masurilor de protectie sanitara din sectiile de votare.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2601 seconds )