Libnet.ro
UNICEF

16:45

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in ziua alegerilor. Cat de frig se face si unde mai ploua

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in ziua alegerilor. Cat de frig se face si unde mai ploua

Vremea continua sa se raceasca si duminica, 27 septembrie, in ziua alegerilor locale. De ploi nu scapam nici saptamana viitoare. Precipitatii se anunta si la inceputul lunii octombrie, conform prognozei Administratiei Nationale de MeteorologieANM). continuă pe Adevărul

Cum va fi vremea in ziua alegerilor: Se anunta ploi si vijelii

Meteorologii anunta ca de vineri, de la ora 23. 00 pana duminica la ora 6. 00, aproape toata tara este sub cod portocaliu de ploi, vijelii si grindina. Vremea se va raci, sambata mai ales in jumatatea de vest a tarii, iar duminica si in rest.

Prognoza ANM pentru 25-27 septembrie. Cum va fi vremea in ziua alegerilor locale 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru weekend-ul 25-27 septembrie. Astfel, am aflat cum va fi vremea duminica, cand in Romania sunt organizate alegeri locale. Milioane de romani sunt asteptati la urne, sa-si aleaga primarii si membrii consiliilor locale. Prognoza meteo ANM pentru weekendul 25-27 septembrie. Cum este timpul in ziua alegerilor .

VREMEA. Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale cu grindina si fulgere, pana in dimineata alegerilor

Prognoza meteo Bucuresti. Vremea se va mentine calda, sambata, dar va deveni instabila si vor fi ploi torentiale, cu grindina si fulgere, in prima parte a noptii de sambata spre duminica, anunta meteorologii.

Prognoza meteo vineri, 25 septembrie 2020: vreme instabila, ploi si descarcari electrice

Prognoza meteo ANM pentru vineri 25 septembrie 2020. Meteorologii au anuntat vreme usor instabila in prima parte a zilei. Unde se inregistreaza ploi si cate grade vor fi in termometre. Prognoza meteo vineri, 25 septembrie 2020 Administratia Nationala de Meteorologie anunta cum va fi vremea maine. Potrivit specialistilor, incepand de la aceasta data, temperaturile maxime .

Cum va fi vremea in ziua alegerilor? Anuntul de ultima ora al ANM

Se anunta un weekend furtunos, nu doar din punct de vedere al alegerilor ci si din punct de vedere al vremii. Meteorologii anunta ca, incepand de sambata dupa-amiaza, temperaturile scad. Mai mult decat atat, sunt anuntate precipitatii insotite de tunete si fulgere, dar si intensificari ale vantului.

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Luna octombrie incepe cu temperaturi ridicate, insa aduce ploi in majoritatea regiunilor tarii

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru urmatoarelepatru saptamani, valabila pana pe 26 octombrie. Potrivit prognozei ANM,vremea ramane caldape durata intregului interval, in sud si in.

Primar internat la spital cu Covid, chiar in ziua alegerilor!

Stefan Cramarciuc, primarul comunei Satu Mare din judetul Suceava, a fost internat chiar in ziua alegerilor la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Municipal Radauti, dupa ce a fost confirmat cu Covid-19.

Ludovic Orban: Am vazut cu tristete si chiar revolta cum, in ziua alegerilor, Primaria Capitalei difuzeaza reclame

Presedintele PNL; premierul Ludovc Orban, a afirmat ca a vazut, cu tristete si chiar revolta cum Primaria Capitalei continua difuzarea de reclame in favoarea Gabrielei Firea, chiar in ziua alegerilor. intrebat despre acuzatiile PSD referitoare la continuarea campaniei de catre PNL in online, Orban a afirmat: Hotul striga hotii.

Hunedoara: Un candidat a continuat campania electorala chiar si in ziua alegerilor

Un candidata desfasurat campania electorala chiar si in ziua alegerilor locale. Candidatul este din municipiul Deva, iar incidentul a avut loc in apropierea sectiilor de votare. Prefectura Hunedoara.

Ministerul de Interne, mobilizare maxima pentru ziua Alegerilor Locale

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a solicitat mobilizare maxima pentru ziua alegerilor, dis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )