Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hurduc: sunt necesare investitii mai mari in cercetare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hurduc: sunt necesare investitii mai mari in cercetare

Ministrul Cercetarii si Inovarii, Nicolae Hurduc, sustine ca problema cu care se confrunta cercetarea din tara noastra e legata de decalajul care a fost intre Europa de Est si cea de Vest si ca ar trebui investit mai mult pentru a recupera. continuă pe Ziarul Bursa

INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UE intre orase si sate, atat in privinta persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza

Romania inregistreaza cele mai mari decalaje din UE intre localitatile urbane si cele rurale, atat in privinta proportiei persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza, se arata intr-o cercetare a Fundatiei Friedrich Ebert Stiftung Romania. Potrivit cercetarii, rata riscului de saracie in mediul rural era de 37,3%- de sase ori mai mare decat in mediul urban. Nici o alta tara europeana nu inregistreaza asemenea decalaje la nivelul UE-28, diferenta medie dintre rata riscului de saracie in urban si rural este de 3 pp, fata de 31 pp in Romania.

Ce bugete au cele mai mari 5 municipii din judet. Hunedoara a intrecut Deva la venituri, iar Valea Jiului ramane in urma

Administratiile locale ale celor mai mari orase din judetul Hunedoara au publicat proiectele de buget pentru anul 2019.

Un deputat PMP propune salarii mai mari pentru asistentii de medicina de familie! Movila: Aceasta schimbare va creste si bugetul medicilor de familie

Deputatul Petru Movila a initiat o propunere legislativa, prin care cere salarii mai mari pentru asistentii de medicina de familie, corectand o serie de inechitati atat fata de medici, cat si de asistenti.

Ryanair - printre cei mai mari 10 poluatori din Europa

Ryanair este prima companie aeriana care a devenit, in 2018, unul dintre cei mai mari 10 poluatori din Europa, o premiera pentru o companie care nu opereaza centrale pe baza de carbune.

Juncker, suparat pe Cameron: Unul dintre cei mai mari distrugatori ai timpurilor moderne

Presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker l-a criticat luni, intr-o interventie in Parlamentul landului german Saarland, pe fostul premier britanic David Cameron, calificandu-l drept unul dintre cei mai mari distrugatori ai timpurilor moderne.

HOROSCOP. Cele mai mari defecte ale fiecare zodii. Taurii sunt egoisti, insa despre Fecioare se spune ceva si mai rau

Berbec Extrem de incapatanat, Berbecul este de multe ori de-a dreptul indaratnic, uneori rautacios si razbunator. Cornele lui sunt capabile sa provoace rani grave. Berbecul e convins ca e cel mai destept si crede ca.

Ministerul Energiei recunoaste: Importurile de energie ar putea fi din ce in ce mai mari/ Ar putea fi cresteri de preturi la electricitate, care se vor vedea in toata economia

Furnizorii de energie ar putea sa se indrepte spre importuri, iar pretul electricitatii furnizate in industrie ar putea creste, ceea ce ar duce la scumpiri in lant, in intreaga economie. Acestea sunt efecte ale controversatei OUG 114 si ale metodologiilor elaborate in baza acesteia de catre reglementatorul din energiei. Interesant este ca aceste concluzii apartin Ministerului Energiei, unul dintre semnatarii OUG 114, si au fost transmise la solicitarea unui deputat PSD. Vezi ce scrie Ministerul Energiei.

Cele mai mari marketplace-uri online din .ro - alatura-te lor si vinde!

EMag Marketplace, Cel. ro, Doraly. ro, Breslo. ro sau Credimag. ro sunt doar cateva dintre marketplace-urile din Romania. In functie de domeniul de activitate, vechimea business-ului, dar si a strategiei tale, acestea si altele pe care le vom enumera mai.

Romania are productii istorice de cereale, cele mai mari din Europa, dar Vestul ne bate la randament

Pamantul romanesc da productii record an de an, Romania fiind fruntasa anul trecut in Europa la porumb si floarea soarelui. Cu toate acestea, pentru ca suprafata tarii noastre este mai mare decat a altor state, la randamentul la hectar statele din Vest ne intrec.

Diego Simeone, antrenorul cu cele mai mari venituri din Europa

Argentinianul Diego Simeone este surprinzator antrenorul care incaseaza cei mai multi bani din fotbalul european, anunta publicatia France Football.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )