Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce i-a pregatit Liviu Dragnea lui Klaus Iohannis. Presedintele risca sa faca asta

Antena3 Antena3,
Ce i-a pregatit Liviu Dragnea lui Klaus Iohannis. Presedintele risca sa faca asta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, cel care ar urma sa fie presedintele comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, a spus, joi, ca la audieri ar putea fi chemat si presedintele Klaus Iohannis, i. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu: Liviu Dragnea ar putea fi presedintele Romaniei

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat luni, la TVR1, ca l-ar sustine pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, daca ar candida la presedintie, deoarece el este cel care a castigat alegerile.

Ce spune Liviu Dragnea despre vaccinarea obligatorie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat joi ca are foarte mari rezerve in ce priveste vaccinarea obligatorie a copiilor. Eu am foarte mari rezerve pentru a fi o masura oblig.

Liviu Dragnea anunta ca l-ar putea chema pe Iohannis la Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, ca nu exclude chemarea presedintelui Klaus Iohannis la comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, precizand totodata ca i se pare inadmisibil ca cineva din Romania sa poata refuza sa vina la o comisie de ancheta parlamentara.

Liviu Dragnea, facut infractor de catre un barbat chiar in fata Curtii Supreme. Presedintele PSD: Ce am furat? Instanta a spus ca nu am furat voturi

Mai multi contestatari ai lui Liviu Dragnea l-au asteptat, marti, pe presedintele PSD in fata Curtii Supreme, unde a fost judecat un nou termen din dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. Unul dintre barbati i-a spus lui Dragnea ca este infractor si ca trebuie sa stea in puscarie, presedintele PSD raspunzandu-i: Ce am furat? Instanta a spus ca nu am furat voturi, scrie News. ro.

Instanata suprema a respins contestatia la executare a lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul

ACTUALIZARE 15:49 Turcan, despre decizia instantei supreme in cazul Dragnea: Nu inteleg de ce PSD tolereaza ca Liviu Dragnea sa le fie mentor Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat luni ca, avand in vedere decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) de a respinge contestatia la executare facuta de Liviu Dragnea in dosarul Referendumul, nu intelege de ce social-democratii tolereaza ca Dragnea sa le fie mentor. ------------- Completul de cinci judecatori al instantei supreme a respins, luni, contestatia la executare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Referendumul, apreciind ca aceasta este nefondata, transmite.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Este foarte util pentru Romania si Georgia sa inceapa pregatirile pentru a realiza un parteneriat strategic

Seful social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat, dupa intalnirea cu premierul Georgiei, ca ar fi foarte util ca cele doua state sa inceapa pregatirile pentru a realiza un parteneriat strategic.

Olguta Vasilescu: Liviu Dragnea ar putea sa fie presedintele Romaniei!

Liviu Dragnea ar putea candida la presedintie in 2019, a declarat Lia Olguta Vasilescu, pentru postul public de televiziune. Totodata, Ministrul Muncii l-a laudat pe liderul PSD pentru ca muncit foarte.

Liviu Dragnea da Romania in judecata la CEDO si la Curtea Europeana de Justitie: in foarte scurt timp avocatii vor depune actiunile la cele doua instante

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, ca va ataca la CEDO si la Curtea Europeana de Justitie decizia Curtii Supreme care i-a respins contestatia la executare a deciziei in dosarul Referendumul. Acest demers, finalizat asa cum era de asteptat cu respingerea contestatiei, m-a repus in posibilitatea de a face doua demersuri la CEDO si la Curtea Europeana de Justitie la Luxemburg, a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea contesta condamnarea din dosarul Referendumul la CEDO si la Curtea Europeana de Justitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, joi, ca urmeaza sa conteste la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului si la Curtea Europeana de Justitie sentinta primita in dosarul Referendumul, in care a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare. Avocatii vor depune actiunile in cel mai scurt timp, a precizat Dragnea.

Instanta suprema decide daca admite contestatia la executare a lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul

Instanta suprema este asteptata, luni, sa decida daca admite contestatia la executare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Referendumul, pe motiv ca hotararea nu a fost redactata in 30 de zile de la pronuntare, iar, la data motivarii, presedintele completului care a solutionat cauza nu mai era judecator, pentru ca se pensionase. Sedinta Completului de cinci judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care va decide daca va fi admisa contestatia lui Liviu Dragnea, este programata sa inceapa luni, la ora 9.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )