Libnet.ro
UNICEF

09:45

Iaciu ofera 4,3 milioane de euro pentru preluarea Impact

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iaciu ofera 4,3 milioane de euro pentru preluarea Impact

Gheorghe Iaciu, cel mai mare actionar de la Impact Developer and Contractor IMP), ofera 19,61 milioane de lei 4,3 milioane de euro) pentru 61,94% din actiunile IMP pe care nu le detine. Pretul oferit de Iaciu este de 0,16 lei/actiune, cu 8% sub inchiderea de vineri. continuă pe Ziarul Bursa

Iaciu lanseaza oferta pentru preluarea Impact. Pretul, cu 8,5% sub piata

Omul de afaceri Gheorghe Iaciu, care detine 38,05% din Impact DeveloperContractor IMP), va lasa o oferta de preluare obligatorie a dezvoltatorului imobiliar, intentionand sa cumpere 61,95% din capital cu 19,61 milioane lei 4,4 milioane euro),.

Vodafone a obtinut acordul UE pentru preluarea Kabel Deutschland

Vodafone Group a obtinut acordul Comisiei Europene pentru preluarea operatorului german de telecomunicatii Kabel Deutschland, tranzactie de 7,7 miliarde euro, care ii va permite extinderea bazei de clienti pentru serviciile de Internet si televiziune, relateaza Bloomberg, citata de Mediafax.

Vodafone a obtinut acordul UE pentru preluarea Kabel Deutschland

Vodafone Group a obtinut acordul Comisiei Europene pentru preluarea operatorului german de telecomunicatii Kabel Deutschland, tranzactie de 7,7 miliarde de euro, care ii va permite extinderea bazei de clienti pentru serviciile de Internet si.

Romania are programata azi o plata de 26,9 milioane euro catre UE.

Romania are programata, duminica, o plata de 26,9 milioane euro catre Uniunea Europeana, din imprumutul stand-by contractat in 2009 cu institutiile financiare internationale, potrivit datelor furnizate de Guvernul Romaniei. Suma reprezinta dobanzi si comisioane. Romania trebuie sa efectueze, in acest an, plati in valoare totala de peste 1,164 miliarde euro catre FMI, UE si BIRD. De la inceputul anului, din suma totala datorata au fost achitate 729,3 milioane euro, potrivit .

Gruia Stoica nu a notificat nici pana acum Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, nu a notificat nici pana astazi Consiliul Concurentei cu privire la preluarea companiei de stat CFR Marfa. Timpul trece si se apropie termenul limita prevazut pentru finalizarea tranzactiei, iar Gruia Stoica nu pare sa se grabeasca sa obtina aviz din partea Consiliului Concurentei. Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa prevede un termen de finalizare a tranzactiei de 60 de zile calendaristice de la data intrarii in vigoare a actului normativ. Acest termen expira peste 3 saptamani, pe 15 octombrie. Pana atunci, Gruia Stoica trebuie sa plateasca 202 milioane de euro. Trebuie precizat ca procesul de avizare a privatizarii CFR Marfa poate dura pana la 5 luni.

Dana Dascalu, CDD Relocation: Piata de relocari se ridica la sase milioane de euro pe an

Piata de relocari din Romania se mentine la 5-6 milioane de euro si anul acesta, cu toate ca numarul de mutari a crescut, pentru ca tarifele au scazut. Mutarile prin intermediul unei companii costa de la 450 de euro pentru un apartament cu trei camere si poate ajunge la 300. 000 euro pentru sediul unei firme, a declarat Dana Dascalu, directorul general al CDD Relocation si unul dintre cei trei actionari.

Cearta pe avionul de 56 milioane euro. Alesii reiau discutiile pe tema aeronavei pentru demnitari

La Senat se reiau discutiile pe tema avionului pentru demnitari. Saptamana trecuta a fost un intreg scandal legat de achizitionarea unei aeronave. Desi, initial, se spunea ca aeronava va costa 10 milioane.

O noua majorare de capital la Gothaer Asigurari Reasigurari: Grupul german a mai adus sase milioane de euro in companie si detine acum 82,3% din actiuni

Grupul german Gothaer si-a extins controlul detinut asupra asiguratorului local Gothaer Asigurari Reasigurari, fosta Platinum Asigurari, in urma unei majorari de capital prin aport de numerar de 2,45 milioane euro si plata unei prime de emisiune de 3,54 milioane euro, conform unei hotarari a adunarii generale a actionarilor din data de 30 iulie 2013, publicata luni in Monitorul Oficial. In urma acestei operatiuni, ceilalti doi actionari minoritari, Constantin Toma si Efraim Naimer, mai detin 8,85% din actiuni si respectiv 7,70% din actiuni.

Electromagnetica vrea sa vanda in acest an becuri cu LED de 6 milioane de euro

Compania Electromagnetica Bucuresti asteapta vanzari de becuri cu LED de 6 milioane euro in acest an, dublu fata de anul trecut, si intentioneaza sa creasca exporturile in Italia si Ungaria, a declarat directorul general al companiei, Eugen Scheusan.

Fosti ofiteri, acuzati de trafic de influenta: Ar fi cerut unei persoane 75.000 euro pentru admiterea la Scoala de Agenti de Politie

Doi fosti ofiteri au fost acuzati de trafic de influenta, acestia pretinzand suma de 75. 000 euro unei persoane pentru ca aceasta sa fie admisa la Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )