Libnet.ro
UNICEF

14:30

Iahnie de fasole de Ziua Nationala. Numarul de portii s-a injumatatit, iar spectacolul va lipsi la Slatina, de frica legislatiei electorale

Adevărul Adevărul,
Iahnie de fasole de Ziua Nationala. Numarul de portii s-a injumatatit, iar spectacolul va lipsi la Slatina, de frica legislatiei electorale

Slatinenii sunt invitati, de Ziua Nationala, sa participe la manifestarile destul de sarace din acest an, cand in afara depunerii de coroane si a scurtei parade militare doar iahnia de fasole ar mai putea reprezenta o atractie. continuă pe Adevărul

Basescu il cearta pe Iohannis: Ziua Nationala nu e ziua presedintelui. Trebuia sa invite toate institutiile

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, ca actualul sef de stat a gresit atunci cand a decis sa invite numai anumite oficialitati la manifestarile de Ziua Nationala a Romaniei.

Avioanele F-16 Fighting Falcon, achizionate recent de Romania, vor participa la parada de Ziua Nationala

Parada militara de Ziua Nationala revine la Arcul de Triumf, dupa ce doi ani la rand manifestarile au avut loc in Piata Constitutiei, din cauza lucrarilor de restaurare. La festivitate, vor fi implicate si avioanele F-16 Fighting Falcon, dar si motocicletele enduro si ATV-uri pentru fortele pentru operatii speciale si politia militara. De asemenea, vom vedea si noua tinuta combat care va intra in dotare in anul 2017.

Ce programe speciale a pregatit TVR de Ziua Nationala a Romaniei

Parade militare in direct, spectacolul folcloric Noi suntem romani, editii speciale ale emisiunilor Perfect Imperfect, Romania 9, Stirile de maine si documentarul Cum s-a facut 1 Decembrie? se numara printre programele pregatite de TVR 1 pentru Ziua Nationala a Romaniei.

Klaus Iohannis, despre decizia de a nu invita politicieni penali la parada de Ziua Nationala: Este bine sa dam semnale ca de la varful statului se promoveaza curatenia politica

Presedintele Klaus Iohannis si-a justificat, marti, decizia de a nu invita politicienii cu probleme penale la parada militara de Ziua Nationala. Seful statului a declarat ca acesta este un semnal ca se promoveaza curatenia politica de la varful statului .

Ziua Nationala a Romaniei, motiv de doliu pentru extremistii maghiari. Autoritatile se pregatesc pentru eventuale incidente in Harghita si Covasna

In ultimii ani, Ziua Nationala a Romaniei a devenit momentul in care extremistii maghiari, mai ales din Covasna si Harghita, arboreaza drapele negre, batjocoresc traditiile romanesti si tu.

Peste 23.000 de politisti, mobilizati zilnic pentru minivacanta de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 23. 000 de politisti, jandarmi, pompieri si politisti de frontiera vor fi mobilizati zilnic pentru minivacanta de Ziua Nationala. Asa a transmis ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, intr-un comunicat de presa. Masurile sunt valabile in perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, arata sursa citata.

Peste 23.000 de politisti, jandarmi si pompieri, mobilizati de Ziua Nationala

Peste 23. 000 de politisti, jandarmi si pompieri vor fi fi mobilizati pentru a asigura buna desfasurare a celor peste 250 de evenimente care vor fi organizate in 204 localitati in perioada minivacantei de Ziua Nationala, la care sunt asteptate sa participe aproximativ 255. 000 de persoane, informeaza Ministerului Afacerilor Interne MAI).

De Ziua Nationala Unionistii vor fi la Bruxelles pentru a cere solidaritate

Pe data de 1 decembrie Diaspora din Romania si Republica Moldova se va reuni la Bruxelles pentru a cere, de Ziua Nationala, solidaritate. Unirea Romaniei cu Republica Moldova nu este doar responsabilitatea noastra ci a intregului spatiu european.

Arcul de Triumf restaurat si consolidat a fost inaugurat pentru parada militara de Ziua Nationala

Arcul de Triumf din Capitala a fost inaugurat, luni, iar parada militara de Ziua Nationala va putea avea loc, din nou, in zona unde se afla monumentul, dupa ce, in ultimii doi ani, festivitatea a fost mutata in Piata Constitutiei din cauza lucrarilor de restaurare si consolidare.

Cum circula mijloacele de transport in comun din Cluj de Ziua Nationala

In minivacanta de Ziua Nationala, autobuzele, troleibuzele si tramvaiele din Cluj vor avea un program diferit fata de restul zilelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )