Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ce programe speciale a pregatit TVR de Ziua Nationala a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Ce programe speciale a pregatit TVR de Ziua Nationala a Romaniei

Parade militare in direct, spectacolul folcloric Noi suntem romani, editii speciale ale emisiunilor Perfect Imperfect, Romania 9, Stirile de maine si documentarul Cum s-a facut 1 Decembrie? se numara printre programele pregatite de TVR 1 pentru Ziua Nationala a Romaniei. continuă pe Adevărul

Peste 23.000 de politisti, mobilizati zilnic pentru minivacanta de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 23. 000 de politisti, jandarmi, pompieri si politisti de frontiera vor fi mobilizati zilnic pentru minivacanta de Ziua Nationala. Asa a transmis ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, intr-un comunicat de presa. Masurile sunt valabile in perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, arata sursa citata.

Ziua Nationala a Romaniei sarbatorita in reteaua ICR din strainatate

In fiecare an, reprezentantele Institutului Cultural Roman in strainatate acorda o atentie deosebita sarbatorii Zilei Nationale, organizand cu acest prilej o serie ampla de manifestari culturale, in colaborare cu Misiunile diplomatice ale Romaniei din tarile de resedinta.

Ziua Nationala a Romaniei, motiv de doliu pentru extremistii maghiari. Autoritatile se pregatesc pentru eventuale incidente in Harghita si Covasna

In ultimii ani, Ziua Nationala a Romaniei a devenit momentul in care extremistii maghiari, mai ales din Covasna si Harghita, arboreaza drapele negre, batjocoresc traditiile romanesti si tu.

Focus pe Romania de Ziua Nationala: Ce programe pregateste PrimaTV de 1 decembrie

Prima TV sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei cu filme romanesti, o editie speciala Focus pe Romania si o editie de sarbatoare a emisiunii culinare Mama mea gateste mai bine.

Iahnie de fasole de Ziua Nationala. Numarul de portii s-a injumatatit, iar spectacolul va lipsi la Slatina, de frica legislatiei electorale

Slatinenii sunt invitati, de Ziua Nationala, sa participe la manifestarile destul de sarace din acest an, cand in afara depunerii de coroane si a scurtei parade militare doar iahnia de fasole ar mai putea reprezenta o atractie.

Avioanele F-16 Fighting Falcon, achizionate recent de Romania, vor participa la parada de Ziua Nationala

Parada militara de Ziua Nationala revine la Arcul de Triumf, dupa ce doi ani la rand manifestarile au avut loc in Piata Constitutiei, din cauza lucrarilor de restaurare. La festivitate, vor fi implicate si avioanele F-16 Fighting Falcon, dar si motocicletele enduro si ATV-uri pentru fortele pentru operatii speciale si politia militara. De asemenea, vom vedea si noua tinuta combat care va intra in dotare in anul 2017.

Basescu il cearta pe Iohannis: Ziua Nationala nu e ziua presedintelui. Trebuia sa invite toate institutiile

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, ca actualul sef de stat a gresit atunci cand a decis sa invite numai anumite oficialitati la manifestarile de Ziua Nationala a Romaniei.

Festivitati de Ziua Nationala a Romaniei, in comunitatile romanesti din Spania, Italia si Israel

In perioada 27 noiembrie - 4 decembrie 2016, in Spania, Israel si Italia vor avea loc festivitati cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, organizate de Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru romanii de pretutindeni si Institutul Cultural Roman.

De Ziua Nationala Unionistii vor fi la Bruxelles pentru a cere solidaritate

Pe data de 1 decembrie Diaspora din Romania si Republica Moldova se va reuni la Bruxelles pentru a cere, de Ziua Nationala, solidaritate. Unirea Romaniei cu Republica Moldova nu este doar responsabilitatea noastra ci a intregului spatiu european.

Restrictii de trafic pentru organizarea paradei militare de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat maine, in zona Pietei Arcului de Triumf, pentru pregatirea paradei militare de Ziua Nationala a Romaniei, dar si joi, 1 Decembrie, pentru defilarea oficiala, potrivit unui comunicat al Brigadei Rutiere a Capitale.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )