Libnet.ro
UNICEF

23:30

Iaht din Ucraina care plutea in deriva, cu cinci persoane la bord, adus in siguranta in Portul Constanta

B1 B1,
Iaht din Ucraina care plutea in deriva, cu cinci persoane la bord, adus in siguranta in Portul Constanta

Un iaht din Ucraina, cu cinci persoane la bord, care plutea in deriva in Marea Neagra dupa ce i s-a stricat carma, a fost salvat de autoritatile romane si adus in siguranta in Portul. continuă pe B1

Iaht din Ucraina care plutea in deriva, cu cinci persoane la bord, salvat de ARSVOM

Un iaht din Ucraina, cu cinci persoane la bord, care plutea in deriva in Marea Neagra dupa ce i s-a .

Incendiu la un hotel din Ucraina: Opt persoane au murit, alte zece au fost ranite

Opt persoane au murit, iar zece au fost ranite intr-un incendiu care a avut loc sambata dimineata la un hotel privat din Odesa, a spus serviciul de urgenta din Ucraina, relateaza Reuters.

Declaratii zguduitoare ale inginerei din Suceava, care si-a ucis cei trei bebelusi nou-nascuti. Ce au descoperit politistii

Ana Pardau, femeie suspectata ca si-ar fi ucis cei trei bebelusi nou-nascuti a facut declaratii zguduitoare, in timpul audierilor. in acest moment, femeia a fost internata pentru efectuarea unei expertize psihiatrice. Ce le-a povestit inculpata anchetatorilor? Declaratii zguduitoare ale inginerei din Suceava Ana Pardau, in varsta de 37 de ani, din satul Poiana Negrii, comuna .

Digi24: Povestea bodyguardului din Cluj care a ajuns noua stea a internetului, fara ca romanii sa stie de el

Il cheama Pavel Florin si este atat de celebru, incat a devenit un model de urmat din Europa si pana in indepartata Australie, iar postul american de televiziune CNN i-a dedicat un material in intregime.

MAE anunta ca Romania va prelua zece migranti din Malta, care sa fie relocati

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca Romania urmeaza sa preia zece migranti din Malta, .

VIDEO Dancila, intrebata de un protestatar ce mesaj transmite elevilor care vor sa plece din cauza guvernului bazat pe hotie: Ce spuneti nu este conform cu realitatea Sunt medici din Ungaria care vor sa vina in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri la Iasi, ca sunt foarte multi medici din Ungaria care vor sa ramana in Romania, dupa ce un protestatar a intrebat-o ce mesaj ar transmite copiilor care se afla in afara tarii sau care vor sa plece din cauza unui guvern bazat pe hotie.

Prima carte de cantece a Uniunii Europene. Cele 54 de melodii din Romania care au fost nominalizate

Din data de 16 august pana pe 16 septembrie, in Romania se vor putea vota cele sase cantece care vor reprezenta Romania in prima carte de cantece a Uniunii Europene.

Viorica Dancila: Sunt si ministri din ALDE care trebuie sa plece. Noi nu ne dorim sa iasa ALDE de la guvernare, dar alegerea este a lor

Premierul Viorica Dancila a vorbit din nou, miercuri despre remanierea unor membri ai cabinetului, sustinand ca in ambele partide din coalitie sunt ministri care trebuie sa plece.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )