Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ianis Hagi aduce victoria lui Rangers a doua zi de Craciun

Online Sport Online Sport,
Ianis Hagi aduce victoria lui Rangers a doua zi de Craciun

Titularizat de managerul Steven Gerrard in meciul cu Hibernian, a treia clasata din Scotia, Ianis Hagi a marcat unicul gol al meciului disputat, sambata dupa-amiaza, pe Ibrox Park din Glasgow. continuă pe Online Sport

Ianis Hagi, inchide tabela pentru Rangers

Mijlocasul Ianis Hagi s-a numarat printre marcatorii lui Glasgow Rangers in victoria cu St. Johnstone din deplasare, scor 3-0.

VIDEO Ianis Hagi a adus victoria lui Rangers

Glasgow Rangers a castigat la limita, scor 1-0, meciul disputat sambata in campionatul Scotiei contra celor de la Hibernian. Unicul gol i-a apartinut lui Ianis Hagi.

Steven Gerrard il lauda pe Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost decisiv pentru Rangers, iar Steven Gerrard l-a laudat la finalul partidei cu Hibernian pe internationalul roman. Formatia pregatita de fostul mijlocas al lui Liverpool se afla pe primul loc al ierarhiei din Scotia.

Surpriza colosala pentru Ianis Hagi dupa ce a marcat aseara un gol. Nici lui nu i-a venit sa creada ce a citit

Ultimul meci din campionatul scotian a adus o victorie asteptata de fanii Glasgow Rangers. Cerrard a pariat inca din primul minut pe un lot compact. Ianis Hagi, revenit in primul11, a jucat toate cele 90 de minute. Glasgow Rangers a invins St Jonstone cu 3-0 si este pe cale sa castige campionatul. Presa scotiana, din .

Ianis Hagi, fabulos in Scotia: Visul meu a devenit realitate. Gluma care a devenit virala

Ianis Hagi, in varsta de 22 de ani, a marcat golul cu care echipa Rangers a castigat ultima etapa din Scotia, cu scorul de 1-0 in fata celor de la Hiberninan. Fiul lui Gica Hagi a facut si o postare pe contul de Facebook, in care a presarat si o gluma, care a devenit virala.

VIDEO Ianis Hagi, prestatie stelara la Rangers: Gol superb inscris in campionat

Mijlocasul de 22 de ani pare ca isi regaseste forma buna, dupa o perioada de criza in care se lipise de banca de rezerve. Miercuri seara, a fost omul meciului pentru formatia din Glasgow.

Ianis Hagi, sub lupa statisticienilor: Toate cifrele romanului si nota primita

Mijlocasul roman a revenit in primul 11 al formatiei din Glasgow, dupa doua luni! Prilej pentru cei din presa de a analiza, amanuntit, prestatia sa de miercuri seara, din meciul cu St. Johnstone.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )