Libnet.ro
UNICEF

10:00

Surpriza colosala pentru Ianis Hagi dupa ce a marcat aseara un gol. Nici lui nu i-a venit sa creada ce a citit

Playtech Playtech,
Surpriza colosala pentru Ianis Hagi dupa ce a marcat aseara un gol. Nici lui nu i-a venit sa creada ce a citit

Ultimul meci din campionatul scotian a adus o victorie asteptata de fanii Glasgow Rangers. Cerrard a pariat inca din primul minut pe un lot compact. Ianis Hagi, revenit in primul11, a jucat toate cele 90 de minute. Glasgow Rangers a invins St Jonstone cu 3-0 si este pe cale sa castige campionatul. Presa scotiana, din . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, inchide tabela pentru Rangers

Mijlocasul Ianis Hagi s-a numarat printre marcatorii lui Glasgow Rangers in victoria cu St. Johnstone din deplasare, scor 3-0.

Surpriza colosala la Survivor Romania. Artistul pe care nu te asteptai niciodata sa il vezi aici

Reality show-ul Survivor Romania isi va surprinde placut publicul cu participantii din acest sezon. Artistul care a acceptat provocarea Kanal D pentru a pleca in lupta din Republica Dominicana. Surpriza la Survivor. Artistul care a acceptat provocarea Kanal D Producatorii concursului de supravietuire au anuntat cateva nume care vor face parte din echipa Faimosilor. Cel .

Lidl Romania, surpriza mare pentru clienti. Ce se intampla doar azi si maine, alaturi de Chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu este colaborator Lidl, preparand de multa vreme retete care mai de care cu ajutorul produselor din camara companiei. Cum deja se face lista pentru meniul de Sarbatori, celebrul bucatar, alaturi de reprezentantii lantului de magazine, au gandit o surpriza speciala pentru clienti, ce va fi online azi si maine. Lidl, surpriza mare .

Ianis Hagi, sub lupa statisticienilor: Toate cifrele romanului si nota primita

Mijlocasul roman a revenit in primul 11 al formatiei din Glasgow, dupa doua luni! Prilej pentru cei din presa de a analiza, amanuntit, prestatia sa de miercuri seara, din meciul cu St. Johnstone.

VIDEO Ianis Hagi, prestatie stelara la Rangers: Gol superb inscris in campionat

Mijlocasul de 22 de ani pare ca isi regaseste forma buna, dupa o perioada de criza in care se lipise de banca de rezerve. Miercuri seara, a fost omul meciului pentru formatia din Glasgow.

CORONAVIRUS |Radauti, Suceava: Restaurantele si cafenele se inchid pentru 14 zile dupa ce municipiul a intrat in scenariul rosu

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Suceava a hotarat, in sedinta de luni, ca municipiul Radauti intra in scenariul rosu din cauza noului coronavirus, astfel ca restaurantele si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )