Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ianis Hagi, analizat de Fatih Terim! Ce a putut sa spuna despre fiul Regelui: Nu stiu daca va fi la fel de bun

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, analizat de Fatih Terim! Ce a putut sa spuna despre fiul Regelui: Nu stiu daca va fi la fel de bun

Ianis Hagi este anuntat titular in aceasta seara pentru Glasgow Rangers, contra celor de la Galatasaray. Este un meci din faza play-off din Europa League, extrem de important pentru ambele formatii. Antrenorul celor de la Galatasaray, Fatih Terim, a avut cuvinte de lauda la adresa tanarului international roman. Si a vorbit despre sansele acestuia de . continuă pe Playtech

Ce se intampla, de fapt, cu Ianis Hagi la Rangers. Omul de incredere al lui Steven Gerrard a spus adevarul

Fotbalistul Ianis Hagi a fost trecut surprinzator pe banca de rezerve la meciul cu Motherwell din ultima etapa a campionatului Scotiei. Glasgow Rangers clarifica situatia. Antrenorul secund McAllister: L-am lasat sa se odihneasca. Ianis Hagi, pe banca de rezerve la meciul din ultima etapa a campionatului Scotiei Ianis Hagi a inceput sezonul greoi, dar este .

Ianis Hagi face zilnic asta, atunci cand nu are antrenament. Petrece mult timp astfel

Ianis Hagi, fie ca este acum la Rangers, sau fie ca a fost jucatorul FC Viitorul Constanta, are anumite tabieturi. Le face in fiecare zi si nu renunta la ele niciodata, darniciodata sa nu spunem niciodata. Ianis Hagi face zilnic asta, atunci cand nu are antrenament in ultima vreme Ianis Hagi se pare ca a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )