Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce se intampla, de fapt, cu Ianis Hagi la Rangers. Omul de incredere al lui Steven Gerrard a spus adevarul

Playtech Playtech,
Ce se intampla, de fapt, cu Ianis Hagi la Rangers. Omul de incredere al lui Steven Gerrard a spus adevarul

Fotbalistul Ianis Hagi a fost trecut surprinzator pe banca de rezerve la meciul cu Motherwell din ultima etapa a campionatului Scotiei. Glasgow Rangers clarifica situatia. Antrenorul secund McAllister: L-am lasat sa se odihneasca. Ianis Hagi, pe banca de rezerve la meciul din ultima etapa a campionatului Scotiei Ianis Hagi a inceput sezonul greoi, dar este . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, umilinta din partea lui Steven Gerrard. Ce i-a facut tehnicianul de la Rangers

Glasgow Rangers a reusit o victorie clara in etapa a 9-a a campionatului din Scotia, scor 5-1, pe terenul celor de la Motherwell. Steven Gerrard a tinut cont de criticile care i-au fost aduse in ultimul timp lui Ianis Hagi si a decis sa il lase pe banca pe roman. O decizie care cu siguranta .

Ianis Hagi, out de la Rangers?! Declaratia uluitoare care ar putea sa il trimita pe roman acasa

Ianis Hagi a primit foarte multe sanse de la Steven Gerrard in acest sezon, dar pur si simplu nu reuseste sa se impuna. Fotbalistul roman a avut foarte putine meciuri reusite si aduna din ce in ce mai multe evolutii foarte sterse in tricoul lui Glasgow Rangers. Asa a fost cazul si cu ultima partida .

Ianis Hagi face zilnic asta, atunci cand nu are antrenament. Petrece mult timp astfel

Ianis Hagi, fie ca este acum la Rangers, sau fie ca a fost jucatorul FC Viitorul Constanta, are anumite tabieturi. Le face in fiecare zi si nu renunta la ele niciodata, darniciodata sa nu spunem niciodata. Ianis Hagi face zilnic asta, atunci cand nu are antrenament in ultima vreme Ianis Hagi se pare ca a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )