Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ianis Hagi, in cel mai neasteptat top 10 din Scotia! A fost ales de zeci de mii de fani, dar vandut apoi de majoritatea

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, in cel mai neasteptat top 10 din Scotia! A fost ales de zeci de mii de fani, dar vandut apoi de majoritatea

Ianis Hagi are un inceput foarte modest in acest start de sezon pentru Glasgow Rangers. Nu a reusit sa marcheze sau sa dea vreo pasa decisiva, iar Steven Gerrard a decis sa il treaca pe banca de rezerve. Internationalul roman a prins doar cateva minute in partida pe care Rangers a castigat-o sambata, in fata . continuă pe Playtech

Cel mai bun James Bond din toate timpurile: cum a ajuns Sean Connery cel mai tare actor

Un sondaj recent l-a declarat pe Sean Connery ca fiind cel mai bun dintre suita de sase actori care au jucat rolul James Bond. Chiar daca fiecare dintre cei sase actori a dat tot ce a fost mai bun.

Care este, de fapt, cel mai inalt munte din lume. NU mai este Everestul, asa cum stiam toti

Cel mai inalt munte nu mai este Everestul, asa cum stim cu totii. Daca e sa se masoare distanta de la centrul Pamantului, prin crusta ridicata din apropierea Ecuatorului, Muntele Chimborazo din Ecuador este de departe cel mai inalt munte. Care este cel mai inalt munte din lume. NU mai este muntele Everest, asa cum .

Cum ne face rau rosia. De ce este daunator, de fapt, cel mai popular aliment din Romania

Plantele venite din sudul Americii de Nord si nordul Americii de Sud au un areal natural de extindere, astfel ca au ajuns din centrul Mexicului pana in Peru si in Romania, unde sunt cultivate, apreciate, devenind si cel mai popular aliment din Romania. Desi consumate fara retineri, nu multi stiu ca ele pot face si .

MARCEL CIOLACU: Obiectivul la alegerile locale este sa ramanem cel mai mare partid din Romania

Obiectivul social-democratilor la alegerile locale este sa ramana in continuare cel mai mare partid politic din Romania.

Presedintele Erdogan anunta ca Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare depozit de gaze din istoria sa (VIDEO)

Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, a anuntat vineri ca Ankara a depistat in Marea Neagra cel mai mare camp de gaze naturale din istoria sa, cu o cantitate de 320 de miliarde de metri cubi, si a adaugat.

Presedintele Erdogan anunta ca Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare depozit de gaze din istoria sa. Zacamantul se afla langa granitele maritime cu Romania si Bulgaria (VIDEO)

Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, a anuntat vineri ca Ankara a depistat in Marea Neagra cel mai mare camp de gaze naturale din istoria sa, cu o cantitate de 320 de miliarde de metri cubi, si a adaugat.

FOTO Cum arata Dambovita Mall. Cel mai mare complex comercial din judet si-a deschis portile

Cel mai mare complex comercial din judetul Dambovita si-a deschis portile. Dambovita Mall reprezinta un proiect realizat de catre Prime Kapital, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania in parteneriat cu MAS Real Estate Inc.

Cea mai proasta veste pentru Ianis Hagi! Nimeni nu il mai poate salva dupa ultimul meci al lui Rangers

Glasgow Rangers s-a impus in etapa a cincea a campionatului din Scotia, scor 2-0, pe propriul teren, contra lui Kilmarnock. Dupa acest meci, formatia pregatita de Steven Gerrard revine pe primul loc in campionat, cu 13 puncte. Dar pentru Ianis Hagi nu sunt deloc motive de sarbatoare. Internationalul roman a fost tinut pe banca de .

Steven Gerrard a luat decizia finala in privinta lui Ianis Hagi! Englezul a facut anuntul

Ianis Hagi a avut un start de sezon dezamagitor in Scotia, cu zero pe linie la nivel de goluri si pase decisive. Analistii TV din Scotia si chiar fanii lui Glasgow Rangers cer ca romanul sa nu mai prinda echipa o lunga perioada. Unii vorbesc deja despre teapa pe care si-a luat-o vicecampioana Scotiei si .

Un fotbalist de legenda decide viitorul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers! Verdictul a fost dat

Ianis Hagi a avut un start foarte slab de sezon in Scotia, cu zero goluri si zero pase decisive in primele patru meciuri. Foarte multe critici la adresa romanului au aparut in ultima perioada. Inclusiv o parte din fanii lui Rangers i-au intors spatele romanului. Presiunea este uriasa, iar Ianis risca sa fie scos din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )