Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ianis Hagi a dat lovitura! Ce a putut sa scrie presa din Scotia despre el e visul oricarui jucator de fotbal din Romania

Playtech Playtech,
Ianis Hagi a dat lovitura! Ce a putut sa scrie presa din Scotia despre el e visul oricarui jucator de fotbal din Romania

Ianis Hagi a avut un start modest de sezon, dar pana la pauza provocata de meciurile nationalei si-a revenit clar. Si a devenit unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Glasgow Rangers. Metamorfoza a fost observata si de jurnalistii scotieni, care l-au laudat pe internationalul roman. Cei de la Rangers News spun ca investitia . continuă pe Playtech

Ianis Hagi i-a uimit pe jurnalistii din Scotia. Cine este, de fapt, eroul fotbalistului: atentie, nu e Gica Hagi

Ianis Hagi este intr-o forma excelenta in Scotia, unde a reusit sa se impuna ca titular la Glasgow Rangers. Asta in ciuda unui start de sezon destul de modest. Jurnalistii britanici urmaresc cu mare interes fiecare pas pe care il face Ianis Hagi in perioada in care este in Romania. Fotbalistul lui Rangers a fost .

Cum s-a pregatit Ianis Hagi pentru meciul cu Norvegia. Fiul Regelui a dat din casa: la ce metoda apeleaza

Nationala Romaniei a suferit o mare infrangere in fata Islandei, joi, scor 1-2, in barajul pentru Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea oficiala, desi a fost mutata in 2021). Ianis Hagi a jucat in partea a doua, in care tricolorii au incercat sa forteze o revenire, dar presiunea pe care au pus-o .

Ianis Hagi nu mai e numarul 10 de la nationala. E oficial, a pierdut: cine i-a luat locul

Echipa Romaniei, diseara, de la ora 21:45, are un prag important de trecut. Apropierea de o calificare la EURO 2021. Lotul Nationalei este pus la punct, si conform surselor, deja se stiu si numerele de pe tricoruile jucatorilor. Ianis Hagi a fost si el chemat la lot. Ianis Hagi nu mai e numarul 10 de .

Ce au observat scotienii la Ianis Hagi. Este nemaiintalnit, nimeni nu a mai reusit asta la Rangers

Ianis Hagi a avut un start modest de sezon la Glasgow Rangers, dupa ce a fost transferat definitiv in aceasta vara. Au fost critici din toate partile dupa primele etape, dar Steven Gerrard a decis sa ii dea credit. Iar internationalul roman i-a rasplatit increderea. Si-a intrat in forma in ultimele meciuri si i-a cucerit .

Ce a facut Ianis Hagi imediat dupa meciul cu Islanda: E o chestiune personala si privata

Romania a pierdut unul dintre cele mai importante meciuri pe care le-a disputat in ultimii ani. A fost 1-2 la Reykjavik, in fata Islandei, si astfel s-a ratat orice sansa de calificare la Euro 2020 n. r. competitie care isi pastreaza denumirea initiala, desi a fost mutata in 2021, din cauza pandemiei de coronavirus). Ianis .

Kanal D a dat lovitura cu emisiunea lui Denise Rifai. Ce s-a intamplat aseara cand a fost invitata Elena Udrea

Emisiunea 40 de intrebari de pe Kanal D a inregistrat un succes urias in randul telespectatorilor. Show-ul moderat de Denise Rifai in care a fost invitata Elena Udrea a dat lovitura. Prima editie a emisiunii lui Denise Rifai a fost una de succes Emisiunea 40 de intrebari a inceput la ora 23:00 pe Kanal D, .

Ianis Hagi: Vrem sa ramanem pe primul loc in Liga Natiunilor

Tricolorii au lasat in urma meciul pierdut cu Islanda si se concentreaza pe jocurile din Liga Natiunilor. Primul va fi contra Norvegiei, duminica, de la 19:00.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )