Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ianis Hagi i-a uimit pe jurnalistii din Scotia. Cine este, de fapt, eroul fotbalistului: atentie, nu e Gica Hagi

Playtech Playtech,
Ianis Hagi i-a uimit pe jurnalistii din Scotia. Cine este, de fapt, eroul fotbalistului: atentie, nu e Gica Hagi

Ianis Hagi este intr-o forma excelenta in Scotia, unde a reusit sa se impuna ca titular la Glasgow Rangers. Asta in ciuda unui start de sezon destul de modest. Jurnalistii britanici urmaresc cu mare interes fiecare pas pe care il face Ianis Hagi in perioada in care este in Romania. Fotbalistul lui Rangers a fost . continuă pe Playtech

S-a dus in Scotia dupa Ianis Hagi! Fotbalistul roman socheaza: As vrea sa joc impotriva lui si sa il inving

Ianis Hagi are companie in Scotia, acolo unde s-a transferat si Mihai Popescu. Fostul fundas al lui Dinamo a semnat un contract valabil pe doua sezoane cu Hearts, formatie din liga a doua din Scotia. Fotbalistul si iubita sa au fost nevoiti sa stea separat in carantina la sosirea in Scotia. Dupa 2 saptamani de .

Ce a indraznit sa spuna Ianis Hagi despre Simona Halep, numarul 2 WTA!

Ianis Hagi, fiul lui Gica Hagi, are un sezon bun in Scotia, alaturi de Rangers. Astfel, mijlocasul ofensiv si-a trecut in cont si o noua pasa decisiva, la golul de 2-0 reusit de Brandon Baker, care a stabilit scorul final, in meciul pe care Ranges l-a castigat contra Ross County. Ce a indraznit sa spuna .

Ianis Hagi nu mai e numarul 10 de la nationala. E oficial, a pierdut: cine i-a luat locul

Echipa Romaniei, diseara, de la ora 21:45, are un prag important de trecut. Apropierea de o calificare la EURO 2021. Lotul Nationalei este pus la punct, si conform surselor, deja se stiu si numerele de pe tricoruile jucatorilor. Ianis Hagi a fost si el chemat la lot. Ianis Hagi nu mai e numarul 10 de .

Surpriza pentru Ianis Hagi, dupa evolutia cu Galatasaray. Ce nota a primit romanul: A alergat pana la epuizare

In minutul 52 a partidei cu Galatasaray, septarul lui Rangers a dat o pasa decisiva pentru Scott Arfield, iar fostul mijlocas din Premier League a deschis scorul. Surpriza pentru Ianis Hagi, dupa evolutia cu Galatasaray Ianis Hagi a primit nota 8 de la The Scottish Sun. Doar un titular a lui Rangers a primit o .

Ianis Hagi a spus, in sfarsit, adevarul despre relatia cu tatal sau. Ce i-a facut Gica, inca de mic

Ianis Hagi a povestit despre copilaria sa si despre cum l-a educat tatal sau in acest spirit de castigator. Cum a fost relatia dintre regele fotbalului romanesc si propriul fiu? Ce ii facea Gica atunci cand era doar un copil? Ianis Hagi, despre copilarie. Ce i-a facut tatal sau cand era inca mic? Ianis nu .

Ce au observat scotienii la Ianis Hagi. Este nemaiintalnit, nimeni nu a mai reusit asta la Rangers

Ianis Hagi a avut un start modest de sezon la Glasgow Rangers, dupa ce a fost transferat definitiv in aceasta vara. Au fost critici din toate partile dupa primele etape, dar Steven Gerrard a decis sa ii dea credit. Iar internationalul roman i-a rasplatit increderea. Si-a intrat in forma in ultimele meciuri si i-a cucerit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )