Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ianis Hagi a dat lovitura in seara asta. Soarta ii surade, din nou: A redus la tacere toti haterii!

Playtech Playtech,
Ianis Hagi a dat lovitura in seara asta. Soarta ii surade, din nou: A redus la tacere toti haterii!

Soarele se pare ca nu vrea sa plece din calea lui Ianis Hagi. Celebrul sportiv a dat din nou lovitura. Romanul a fost din nou in centrul atentiei. Cum a reusti sa fure tanarul toate privirile? Ianis Hagi a dat din nou lovitura. Sportivul a furat toate privirile Mijlocasul in varsta de doar 22 de . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, facut praf de un fost fotbalist: Scuze, Giga, asta-i realitatea. Trezeste-te

Marcel Puscas a postat pe pagina sa de socializare un mesaj dur la adresa lui Ianis Hagi. Acesta sustine ca asteptarile patronului de la FC viitorul, Gica Hagi, de la fiul sau, nu sunt realiste. Ianis Hagi, facut praf de un expert Totodata, fostul fotbalist este de parere ca fiul lui Gica Hagi nu ar .

Ianis Hagi chiar nu mai e bagat in seama la Rangers. Ce s-a intamplat aseara in Scotia

Ieri, in Scotia, a avut loc unul din cele mai importante meciuri pentru echipa lui Ianis Hagi, Glasgow Rangers. Ieri s-a jucat Sferturile Cupei Ligii Scotiene. Glasgow Rangers ajucat impotriva celor de la Livingston. Din pacate, Glasgow a suferit o infrangere pentru prima data in 27 de meciuri, seara trecuta. Glasgow Rangers pierde, dupa 27 .

Veste uimitoare primita de Ianis Hagi. Anuntul zilei in Spania

Ianis Hagi, tanarul atacant al echipei scotiene Glasgow Rangers, ar putea avea parte de mutarea carierei sale. Presa spaniola vorbeste pe larg despre interesul Seviliei de a-l transfera in perioada de mercato. Conform presei spaniole, consiliul de administratie din Sevilla il doreste, din nou, pe Ianis in viitorul lot al echipei. Ianis Hagi, mutare de .

Antena 1 a dat lovitura de gratie PRO TV-ului. Asa ceva nu s-a mai pomenit pana acum

Antena 1 i-a dat lovitura de gratie PRO TV-ului. Asa ceva nu s-a mai pomenit pana acum. Sezonul opt Chefi la cutite si-a aflat castigatorul: Ionut Belei, din echipa lui chef Sorin Bontea. Cati romani s-au uitat la show-ul culinar de la Antena 1, vedeti in articolul de mai jos. Finala Chefi la Cutite a .

Ilie Nastase nu-l iarta pe CTP. Ce l-a deranjat pe legendarul tenisman: i-a dat lovitura de gratie (exclusiv)

Celebrul Ilie Nastase, ajuns la 74 de ani, se pare ca nu poate trece peste vechilerazboaie nici de sarbatori. Este deja de notorietaterazboiul dintre celebrul tenisman si jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Se pare ca acest conflict, intre cei doi, a revenit in prim-plan. Reactii dure la afirmatiile lui Cristian Tudor Popescu Fostul mare sportiv, Ilie .

Firmino i-a dat lovitura lui Mourinho in Liverpool Tottenham

Duelul primelor doua clasate din Premier League a fost castigat, miercuri seara, de gruparea de pe Anfield Road.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )