Libnet.ro
UNICEF

21:30

Veste uimitoare primita de Ianis Hagi. Anuntul zilei in Spania

Playtech Playtech,
Veste uimitoare primita de Ianis Hagi. Anuntul zilei in Spania

Ianis Hagi, tanarul atacant al echipei scotiene Glasgow Rangers, ar putea avea parte de mutarea carierei sale. Presa spaniola vorbeste pe larg despre interesul Seviliei de a-l transfera in perioada de mercato. Conform presei spaniole, consiliul de administratie din Sevilla il doreste, din nou, pe Ianis in viitorul lot al echipei. Ianis Hagi, mutare de . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, pe urmele tatalui. Un mare antrenor a pus ochii pe el intr-o perioada dificila la Rangers

Ianis Hagi nu traverseaza o perioada buna la Glasgow Rangers si a fost scos din primul 11 al lui Steven Gerrard. A profitat de sansa primita in Europa League si a marcat cu Lech Poznan, dar nu a fost suficient. Pentru partida cu Dundee United, care este programata duminica de la ora 14:00, fotbalistul roman .

Se bat pe Ianis Hagi! Ce mari cluburi sportive vor sa puna mana pe fotbalistul roman

Ianis Hagi a inceput sezonul cu sustinere totala din partea antrenorului Steven Gerrard. Cu toate acestea, insa in ultimele luni, fiul lui Gica Hagi si-a pierdut postul de titular in fata jamaicanului Kemar Roofe, in varsta de 27 de ani. Ce cluburi vor sa puna mana pe Ianis Hagi Glasgow Rangers este lider detasat si .

Kaufland a facut anuntul zilei: ofera 500 de lei clientilor sai. Cum obtii banii

Kaufland a facut anuntul zilei, oferind 500 de lei clientilor sai. Cum pot obtine romanii banii de la supermarket, vedeti in randurile de mai jos. Se dau vouchere de 500 de lei. Ce trebuie sa faci ca sa intri in posesia frumoasei sume ofeita de Kaufland Kaufland a facut anuntul zilei. Ofera cate 500 de .

Anuntul zilei de la BRD. Toti clientii din Romania trebuie sa stie asta

Anunturile zilei de la BRD sunt foarte asteptate de catre clientii din toata tara. Banca vine cu doua servicii noi de care vor beneficia toti clientii BRD de azi inainte. Mai exact, cei de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )