Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ianis Hagi, desfiintat dupa un joc execrabil. Cat de slab este fiul Regelui

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, desfiintat dupa un joc execrabil. Cat de slab este fiul Regelui

La debutul pe banca Nationalei a noului selectioner, Mirel Radoi, Romania s-a chinuit sa invinga o echipa a Irlandei deNord ramasa in 10 oameni, inca din minutul 25 al primei reprize. Jocul echipei a fost dezamagitor, iar analistii sportivi critica dur prestatia tricolorilor. Ianis Hagi, desfiintat dupa un joc execrabil Romania, in meciul de aseara, . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, interviu de exceptie si o poza de colectie: Jucam fotbal cu bunicii mei

Decarul nationalei si-a revenit, dupa un start mai slab de sezon, si in weekend a inscris primul sau gol din noua stagiune pentru Rangers.

Ianis Hagi, prima reactie dupa un nou rezultat dezamagitor. Ce a transmis jucatorul

Ianis Hagi nu se regaseste in startul acestui sezon. A avut o evolutie modesta si in partida cu Irlanda de Nord, scor 1-1, astfel ca isi continua forma slaba de la Glasgow Rangers. Mirel Radoi a decis sa il scoata la pauza pe Ianis jr. , care avea si un cartonas galben. Fotbalistul a transmis pe .

Ianis Hagi a primit decizia, cu mare tristete. Anuntul lui Mirel Radoi

Dupa o pauza competitionala destul de lunga, datorata pandemiei, echipa nationala a Romaniei va reveni, in aceasta seara, pe teren, impotriva Irlandei de Nord, intr-un meci care face parte din Liga Natiunilor. Ianis Hagi a primit decizia, cu mare tristete Unul din jucatorii noului val, Ianis Hagi, in relativ scurtul timp de cand a intrat .

Ianis Hagi a creat isterie in Scotia cu ultimele declaratii! Ce i-au transmis fanii

Ianis Hagi nu a avut un start de sezon tocmai reusit la Glasgow Rangers, dar fanii scotieni inca il au la inima. Internationalul roman a marcat in ultima etapa din Scotia, primul sau gol de la transferul definitiv. Apoi a venit in Romania pentru meciurile echipei nationale din Liga Natiunilor, cu Irlanda de Nord si .

Tricolorii si-au ales numerele. Ianis Hagi nu se lipeste de 10 nici la nationala

Jucatorii primei reprezentative si-au ales numerele de joc pentru meciul cu Irlanda de Nord din Liga Natiunilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )