Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ianis Hagi, prima reactie dupa un nou rezultat dezamagitor. Ce a transmis jucatorul

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, prima reactie dupa un nou rezultat dezamagitor. Ce a transmis jucatorul

Ianis Hagi nu se regaseste in startul acestui sezon. A avut o evolutie modesta si in partida cu Irlanda de Nord, scor 1-1, astfel ca isi continua forma slaba de la Glasgow Rangers. Mirel Radoi a decis sa il scoata la pauza pe Ianis jr. , care avea si un cartonas galben. Fotbalistul a transmis pe . continuă pe Playtech

Lucian Bode, prima reactie dupa accidentul din trafic. Cum se apara ministrul

Lucian Bode vine cu marturii dupa accidentul rutier in care a fost implicat in cursul weekend-ului. Ce spune ministrul Transporturilor ca s-a petrecut in ziua de 30 august? Lucian Bode, reactie dupa accidentul rutier: Nu aveam motiv sa ne grabim Ministrul Transporturilor a fost implicat intr-un accidet rutier in cursul datei de 30 august. Totul .

Klaus Iohannis, prima reactie dupa accidentul ministrului Lucian Bode

Klaus Iohannis a reactionat in urma accidentului in care a fost implicat Lucian Bode, ministrul Transporturilor. in primul rand, nu este bine sate grabesti cand vrei saajungi cu masina.

Gica Hagi, prima reactie dupa ce s-a speculat ca problemele de sanatate l-ar fi facut sa renunte la banca tehnica a Viitorului

Cornel Dinu a lansat ipoteza conform carora Gica Hagi ar fi renuntat la banca tehnica a Viitorului din cauza unor anumite probleme de sanatate. Regele nu a stat mult pe ganduri si a oferit prima declaratie in legatura cu acest subiect.

Ianis Hagi, desfiintat dupa un joc execrabil. Cat de slab este fiul Regelui

La debutul pe banca Nationalei a noului selectioner, Mirel Radoi, Romania s-a chinuit sa invinga o echipa a Irlandei deNord ramasa in 10 oameni, inca din minutul 25 al primei reprize. Jocul echipei a fost dezamagitor, iar analistii sportivi critica dur prestatia tricolorilor. Ianis Hagi, desfiintat dupa un joc execrabil Romania, in meciul de aseara, .

Ianis Hagi a primit decizia, cu mare tristete. Anuntul lui Mirel Radoi

Dupa o pauza competitionala destul de lunga, datorata pandemiei, echipa nationala a Romaniei va reveni, in aceasta seara, pe teren, impotriva Irlandei de Nord, intr-un meci care face parte din Liga Natiunilor. Ianis Hagi a primit decizia, cu mare tristete Unul din jucatorii noului val, Ianis Hagi, in relativ scurtul timp de cand a intrat .

Ianis Hagi a creat isterie in Scotia cu ultimele declaratii! Ce i-au transmis fanii

Ianis Hagi nu a avut un start de sezon tocmai reusit la Glasgow Rangers, dar fanii scotieni inca il au la inima. Internationalul roman a marcat in ultima etapa din Scotia, primul sau gol de la transferul definitiv. Apoi a venit in Romania pentru meciurile echipei nationale din Liga Natiunilor, cu Irlanda de Nord si .

Cum se simte, de fapt, Nea Marin dupa ce a fost infectat cu coronavirus. Prima reactie a vedetei de la Antena 1

Nea Marin a oferit primele marturii despre starea sa de sanatate dupa ce s-a aflat ca a fost testat pozitiv cu COVID-19. Cum se simte vedeta si care au fost primele simptome care i-au dat de banuit? Nea Marin, primele declaratii dupa ce a fost infectat cu coronavirus Nea Marin a fost diagnosticat cu coronavirus .

Lucian Bode, prima reactie oficiala dupa accident: Niciodata nu am fost preocupat de cum conduce angajatul SPP

Lucian Bode a oferit prima reactie in urma accidentului in care a fost implicat la inceputul saptamanii, in cadrul unei conferinte de presa sustinute vineri, 4 septembrie. Ministrul Transporturilor a.

UPDATE Accidentul ministrului Bode: Prima reactie a Serviciului de Protectie si Paza, care regreta disconfortul creat participantilor la trafic

Serviciul de Protectie si Paza a transmis miercuri, la cateva zile de la accidentul ministrului Transporturilor, Lucian Bode, prima reactie oficiala. Institutia spune ca masina apartine SPP si era in misiune cu semnalele acustice si luminoase pornite conform legii. SPP mai transmite ca regreta disconfortul creat participantilor la trafic. Accidentul ministrului Bode: Dosarul penal, trimis procurorilor militari Parchetul Militar: SPP era obligat sa ne raporteze incidentul, dar nu a facut-o. Facem verificari si pentru neraportare.

Adelina Pestritu are coronavirus! Cum s-a infectat, de fapt, si prima reactie a vedetei

Adelina Pestritu a fost infectata cu coronavirus! Cunoscuta vedeta s-a speriat atat de tare incat a inceput sa planga in fata fanilor sai. Vedeta este extrem de afectata. Adelina Pestritu a fost infectata cu coronavirus! Vedeta a izbucnit in lacrimi Cunoscuta Adelina Pestritu a fost testata pozitiv cu coronavirus, iar prima clipa in care a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )