Libnet.ro
UNICEF

21:30

Surpriza pentru Ianis Hagi, dupa evolutia cu Galatasaray. Ce nota a primit romanul: A alergat pana la epuizare

Playtech Playtech,
Surpriza pentru Ianis Hagi, dupa evolutia cu Galatasaray. Ce nota a primit romanul: A alergat pana la epuizare

In minutul 52 a partidei cu Galatasaray, septarul lui Rangers a dat o pasa decisiva pentru Scott Arfield, iar fostul mijlocas din Premier League a deschis scorul. Surpriza pentru Ianis Hagi, dupa evolutia cu Galatasaray Ianis Hagi a primit nota 8 de la The Scottish Sun. Doar un titular a lui Rangers a primit o . continuă pe Playtech

Ianis Hagi elimina cu Rangers pe Galatasaray, echipa de suflet a tatalui

Victorie mare obtinuta de Glasgow Rangers in playoff-ul Europa League, pe teren propriu, contra lui Galatasaray Istanbul.

Ianis Hagi a spus, in sfarsit, adevarul despre relatia cu tatal sau. Ce i-a facut Gica, inca de mic

Ianis Hagi a povestit despre copilaria sa si despre cum l-a educat tatal sau in acest spirit de castigator. Cum a fost relatia dintre regele fotbalului romanesc si propriul fiu? Ce ii facea Gica atunci cand era doar un copil? Ianis Hagi, despre copilarie. Ce i-a facut tatal sau cand era inca mic? Ianis nu .

Ce a indraznit sa spuna Ianis Hagi despre Simona Halep, numarul 2 WTA!

Ianis Hagi, fiul lui Gica Hagi, are un sezon bun in Scotia, alaturi de Rangers. Astfel, mijlocasul ofensiv si-a trecut in cont si o noua pasa decisiva, la golul de 2-0 reusit de Brandon Baker, care a stabilit scorul final, in meciul pe care Ranges l-a castigat contra Ross County. Ce a indraznit sa spuna .

DigiSport: Ianis Hagi si-a aratat clasa inca o data: romanul a impresionat iar la Rangers, desi a jucat doar 25 de minute

Rangers a castigat, scor 2-0, meciul cu Ross County, din etapa a zecea a primei ligi din Scotia. Ianis Hagi a inceput partida de pe banca de rezerve, dar a fost introdus pe teren de Steven Gerrard in minutul 65. Cu doar cateva zeci de secunde inaintea finalului meciului.

Ludovic Orban se testeaza de urgenta pentru COVID-19 dupa ce a intrat in contact o persoana confirmata pozitiv. Premierul isi suspenda toate activitatile

Premierul Ludovic Orban isi suspenda activitatile publice si intalnirile si se va testa pentru COVID-19 dupa ce a participat la o emisiune tv, iar realizatorul a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre Silviu Manastire, care a confirmat ca a fost pozitiv. Premierul a participat marti la emisiunea acestuia. Raluca Turcan, Monica Anisie si Marcel Bolos au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19Nicusor Dan face si el testul COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )