Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ianis Hagi, out de la Rangers?! Declaratia uluitoare care ar putea sa il trimita pe roman acasa

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, out de la Rangers?! Declaratia uluitoare care ar putea sa il trimita pe roman acasa

Ianis Hagi a primit foarte multe sanse de la Steven Gerrard in acest sezon, dar pur si simplu nu reuseste sa se impuna. Fotbalistul roman a avut foarte putine meciuri reusite si aduna din ce in ce mai multe evolutii foarte sterse in tricoul lui Glasgow Rangers. Asa a fost cazul si cu ultima partida . continuă pe Playtech

Avertisment pentru Ianis Hagi: Vine falimentul in sase luni

Glasgow Rangers este pe primul loc in Scotia, chiar si dupa remiza dezamagitoare cu Hibernian. Dar ar putea fi depasita de Celtic, in cazul in care campioana isi castiga partida restanta. Rangers are joi un meci extrem de important pentru bugetul clubului. Joaca pe terenul olandezilor de la Wilem II, in turul 3 preliminar din .

Ianis Hagi, cel mai slab de la Rangers. Ce nota i-au dat jurnalistii, pentru prestatia din calificarile Europa League

Ianis Hagi se afla intr-un declin de forma. Nu a reusit sa impresioneze la nationala si nici la Glasgow Rangers nu mai are acelasi randament. Jurnalistii scotieni l-au notat pentru prestatia din ultimul.

Ianis Hagi, cel mai slab jucator al lui Rangers in Europa League! Cum l-au descris ziaristii scotieni

Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi integralist, s-a calificat, joi seara, in play-off-ul Ligii Europa, trecand in turul trei preliminar de Willem II, scor 4-0.

Vesti proaste pentru Ianis Hagi! Presa din Scotia a dat in el, fara pic de mila

Vesti proaste au venit pentru Ianis Hagi dupa meciul din play-off-ul Ligii Europa. Internationalul roman a fost lovit din toate partile de presa din Scotia, fara mila, dupa prestatia de joi seara. Ianis Hagi, facut cu ou si cu otet de presa din Scotia dupa meciul Glasgow Rangers- Willem II Ianis Hagi a primit vesti .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )