Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ianis Hagi, pasa de gol in meciul cu Livingston

Online Sport Online Sport,
Ianis Hagi, pasa de gol in meciul cu Livingston

Glasgow Rangers s-a desprins la sase puncte in fruntea clasamentului din Scotia dupa 2-0 cu Livingston, meci in care internationalul Ianis Hagi a oferit o pasa decisiva. continuă pe Online Sport

Ianis Hagi a revenit printre titularii lui Rangers

In ziua in care a implinit 22 de ani, Ianis Hagi a fost titularizat de Steven Gerrard in Europa League.

Ianis Hagi, dezamagire pe teren la meciul de aseara. Ce s-a intamplat chiar inainte de bataie

Succesul cu Standard 2-0) a avut de toate. Lupte aprige pentru minge, emotii, un gol fenomenal de la centrul terenului si cadou neasteptat pentru Ianis; totul incununat cu o bataie generala, pe gazonul din Liege. Ianis, departe in meciul cu Standard. Ce s-a intamplat inainte de bataie La a 22-a aniversare, Ianis Hagi a publicat .

Reusita superba a lui Ianis Hagi! Ce a facut pe teren, chiar in seara asta VIDEO

Ianis Hagi a fost printre cei mai buni oameni ai lui Glasgow Rangers in partida de pe propriul teren, cu Livingston. Romanul a reusit a sasea pasa decisiva in campionat si isi consolideaza pozitia de cel mai bun pasator din Scotia. Ianis a gestionat excelent un contraatac al echipei sale. A reusit un dribling, iar .

DigiSport: Inima lui Rangers! Ce scrie presa din Scotia dupa ultima prestatie a lui Ianis Hagi si ce nota i-a dat BBC romanului

Ianis Hagi 22 de ani) a fost titular in victoria lui Rangers, 2-0 cu Livingston, si a reusit o pasa de gol la reusita lui Joe Aribo, din minutul noua al partidei.

VIDEO Kemar Roofe, de la Glasgow Rangers, a marcat un gol fabulos: Reusita anului in fotbal

Glasgow Rangers s-a impus pe terenul celor de la Standard Liege 2-0), intr-un meci in care Ianis Hagi a fost titular. Intrat pe teren in minutul 74, Kemar Roofe a reusit in prelungirile partidei ceea ce ar putea fi golul anului in fotbal.

Europa League: Ianis Hagi, victorie de ziua sa Bayer Leverkusen a reusit scorul serii (6-2 vs Nice)

Glasgow Rangers, echipa pentru care evolueaza Ianis Hagi a implinit 22 de ani), a castigat, in deplasare, cu scorul de 2-0, partida disputata impotriva celor de la Standard Liege. Bayer Leverkusen a reusit scorul serii in Europa League: s-a impus cu 6-2 in fata echipei Nice.

Ianis Hagi, veste excelenta chiar de ziua lui de nastere. Scotienii stiu deja ce se va intampla

Ianis Hagi a primit o veste excelenta chiar de ziua lui de nastere. Ianis Hagi implineste azi, 22 octombrie, 22 de ani. Astfel, internationalul roman a participat la conferinta de presa desfasurata inaintea debutului lui Rangers in grupele Europa League, semn ca diseara va fi in teren in meciul disputat impotriva celor de la Standard .

Ianis Hagi, OUT de la Rangers? Anuntul facut de club il pune in pericol

Ianis Hagi a avut o evolutie modesta in Europa League, in partida pe care Rangers a castigat-o cu Standard, scor 2-0. Asta dupa ce a fost lasat pe banca in Old Firm Derby, pe terenul lui Celtic. Iar la echipa nationala a avut prestatii dezamagitoare, dar si un conflict neasteptat cu selectionerul Mirel Radoi. Toate .

Ianis Hagi, lovit fara mila! Cine a indraznit sa il critice aspru: Nu a reusit nici macar un dribling

Ianis Hagi a fost titular pentru Rangers in partida pe care echipa sa a castigat-o in Belgia, cu Standard, scor 2-0. S-a zbatut mult in ofenvisva, dar realizarile au lipsit. A fost inlocuit in minutul 67, de Aribo, la scorul de 1-0. Iar jurnalistii de la The Boot Room l-au criticat aspru pentru ineficienta din .

Ianis Hagi, titular si victorie de ziua sa! Cum a evoluat in meciul din Europa League!

In ziua in care a implinit 22 de ani, Ianis Hagi a fost titularizat de Steven Gerrard pentru intalnirea cu Standard Liege, partida din etapa 1 a grupelor Europa League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )