Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ianis Hagi, premiu neasteptat dupa super evolutia din meciul cu Hamilton

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, premiu neasteptat dupa super evolutia din meciul cu Hamilton

Ianis Hagi a marcat primul sau gol de la transferul definitiv la Rangers, in partida cu Hamilton, din etapa a saptea a campionatului din Scotia. Romanul a deschis scorul in minutul 15 cu o finalizare din apropiere. S-a terminat 2-0 pentru Rangers, dupa ce Tavernier a punctat si el din apropiere. Pentru Ianis, golul marcat . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, primul gol marcat in noul sezon din Scotia! Mutarea neasteptata prin care Steven Gerrard l-a salvat

Ianis Hagi a fost titularizat in mod surprinzator de Steven Gerrard, in partida cu Hamilton, din deplasare. Iar internationalul roman a reusit sa rasplateasca increderea antrenorului sau. A reusit sa deschida scorul in minutul 15. A fost primul gol marcat de Ianis in acest sezon. Hagi jr. a fost aspru criticat in ultima perioada, dupa .

Ianis Hagi i-a facut pe scotieni sa isi muste degetele. Cum a jucat romanul in meciul care a intrat in istoria lui Rangers

Criticat in ultima vreme pentru evolutiile modeste de la Glasgow Rangers, Ianis Hagi a reusit sa marcheze,sambata seara,pentru prima data in noul sezon intr-un meci oficial.

Ianis Hagi le inchide gura contestatarilor

Tanarul international Ianis Hagi a marcat primul gol pentru Glasgow Rangers in noul sezon din Scotia.

BVB Cresteri pentru indici, in ton cu evolutia din pietele europene

Rulaj de 36 milioane lei, sub cel din sedinta anterioara Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in apreciere, intr-o zi in care pietele de actiuni europene au marcat preponderent cresteri. Indicele compozit BETPlus a avut un avans de 0,58%, in timp ce indicele extins BET-XT, ce reflecta traseul celor mai lichide 25 de actiuni de la BVB, s-a apreciat cu 0,41%.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )