Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ianis Hagi, primele declaratii dupa ce a scapat de Genk: Ce l-a dezamagit la debutul la Rangers

Adevărul Adevărul,
Ianis Hagi, primele declaratii dupa ce a scapat de Genk: Ce l-a dezamagit la debutul la Rangers

Mijlocasul de 21 de ani nici n-a sosit bine la formatia din Glasgow ca a si reusit sa bifeze primele minute pentru trupa pregatita de Steven Gerard. continuă pe Adevărul

Raluca de la Bambi, primele declaratii dupa ce Adelina Pestritu i-a suflat iubitul

Adelina Pestritu i-a suflat iubitul Ralucai Tanase de la Bambi. incornorata a povestit la Bravo, ai stil! cum o buna prietena a lasat-o fara logodnicul Razvan Ispas, in anul 2012. Eu am.

Sotia lui Kobe Bryant, primele declaratii dupa moartea legendarului baschetbalist si a fiicei lor: Nu sunt cuvinte pentru a descrie durerea noastra in acest moment. Este imposibil sa ne imaginam viata fara ei

Sotia lui Kobe Bryant, Vanessa, a avut o prima reactie in urma tragediei aviatice in care au murit legendarul baschetbalist si fiica lor, Gianna, in varsta de 13 ani. intr-un mesaj publicat pe Instagram,.

Genk renunta la Ianis Hagi. Destinatie exotica pentru tanarul international

Tanarul international roman Ianis Hagi o paraseste pe Genk la jumatate de an dupa ce fusese transferat de la Viitorul.

Ianis Hagi, final de drum la Genk: Presa belgiana a anuntat unde va ajunge romanul

Dupa esecul de la Fiorentina, unde a adunat doar 48 de minute in Serie A, fiul lui Hagi e pe cale sa incheie o noua experienta nefericita in strainatate.

Ianis Hagi, victima clubului belgian: Un oficial al Viitorului a povestit ce s-a intamplat la Genk

Mijlocasul de 21 de ani a fost transferat cu surle si trambite la campioana Belgiei, insa, in ultima etapa, nici macar n-a mai prins lotul, fiind trimis in tribune. Iar joi a venit decizia: Ianis Hagi, imprumutat pana in vara la Rangers Scotia).

Ianis Hagi, primul meci oficial in Scotia: Cate minute a primit la doua zile dupa sosirea sa la Rangers

Ianis Hagi 21 de ani) fusese vazut ultima data pe terenul de fotbal, la un meci oficial, la 22 decembrie, in partida Anderlecht - Genk 2-0. Acum, la 41 de zile dupa acel moment, internationalul roman a jucat din nou, insa intr-o alta tara.

OFICIAL: Ianis Hagi a schimbat echipa - Vrea sa joace mai mult

Clubul scotian de fotbal Glasgow Rangers a anuntat, vineri, pe site-ul sau oficial, ca l-a achizitionat pe mijlocasul roman Ianis Hagi de la campioana Belgiei, KRC Genk, sub forma de imprumut pana la finalul sezonului, cu optiunea unui transfer definitiv.

Presa: inca o schimbare de echipa pentru Ianis Hagi - De cine ar putea fi antrenat internationalul roman

Publicatii din Belgia si Scotia anunta ca zilele lui Ianis Hagi in campionatul de fotbal din Belgia sunt numarate, iar internationalul roman va fi imprumutat de RC Genk pana la finalul sezonului in curs.

Primele reactii, dupa transferul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers. Ce spune Steven Gerrard, antrenorul sau

Ianis Hagi a ajuns, joi, in Scotia, acolo unde va evolua pentru Glasgow Rangers. Fiul lui Gheorghe Hagi va fi antrenat de Steven Gerrard.

Veste uriasa pentru Ianis Hagi. Cu ce echipa faimoasa a semnat fiul regelui pentru o suma fabuloasa

Fiul regelui a reusit sa se transfere la o echipa celebra care face parte din Regatul Unit. Ce ce echipa a semnat tanarul sportiv? Oare va reusi sa se impuna? Cu ce echipa a semnat Ianis Hagi? Jucatorul nationalei de tineret a Romaniei U21 a fost prezentat oficial ca noul jucator al celor de la .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2632 seconds )