Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sotia lui Kobe Bryant, primele declaratii dupa moartea legendarului baschetbalist si a fiicei lor: Nu sunt cuvinte pentru a descrie durerea noastra in acest moment. Este imposibil sa ne imaginam viata fara ei

B1 B1,
Sotia lui Kobe Bryant, primele declaratii dupa moartea legendarului baschetbalist si a fiicei lor: Nu sunt cuvinte pentru a descrie durerea noastra in acest moment. Este imposibil sa ne imaginam viata fara ei

Sotia lui Kobe Bryant, Vanessa, a avut o prima reactie in urma tragediei aviatice in care au murit legendarul baschetbalist si fiica lor, Gianna, in varsta de 13 ani. intr-un mesaj publicat pe Instagram,. continuă pe B1

Vaduva lui Kobe Bryant, complet distrusa dupa ce si-a pierdut sotul si fiica. Imaginea facuta publica e sfasietoare!

Sotia legendarului baschetbalist Kobe Bryant, care a murit duminica intr-un accident de elicopter, impreuna cu fiica sa, a postat un mesaj emotionant pe Instagram, in care le multumeste milioanelor de oameni care i-au fost alaturi in zilele care au urmat tragediei.

Kobe Bryant a murit, dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit! Ce a lasat in urma jucatorul care a scris istorie in baschet

Fostul mare jucator de baschet Kobe Bryant a murit duminica, la varsta de 41 de ani. Elicpetrul in care se afla s-a prabusit in Calabasas, un orasel din California, Statele Unite ale Americii. A fost in topul celor mai bogati sportivi din lume all-time, judecand dupa contractele fabuloase de publicitate. Kobe Bryant a murit, dupa .

Sotia lui Kobe Bryant a transmis un mesaj emotionant

La patru zile dupa tragicula accident de elicopter in care si-a pierdut sotul si una dintre fiice, Vanessa Bryant a gasit puterea sa scrie un mesaj incarcat de emotie pe contul sau de Instagram.

Raluca de la Bambi, primele declaratii dupa ce Adelina Pestritu i-a suflat iubitul

Adelina Pestritu i-a suflat iubitul Ralucai Tanase de la Bambi. incornorata a povestit la Bravo, ai stil! cum o buna prietena a lasat-o fara logodnicul Razvan Ispas, in anul 2012. Eu am.

Primul mesaj transmis de sotia lui Kobe Bryant, dupa moartea acestuia

Vestea potrivit careia fostul baschetbalist Kobe Bryantsi fiica sa,Gianna,si-au pierdut viata intr-un accident de elicopter, care a avut loc duminica, inca mai are ecou in lumea sportului si nu numai.

Primul mesaj al sotiei lui Kobe Bryant dupa tragedia de duminica: Este imposibil sa imi imaginez viata fara ei

Sotia lui Kobe Bryant, Vanessa, a postat, joi, primul mesaj pe retelele de socializare dupa accidentul de elicopter de la sfarsitul saptamanii trecute, in care si-a pierdut sotul si una dintre fiice.

Primul mesaj al sotiei lui Kobe Bryant: Kobe si Gigi au fost binecuvantarile noastre frumoase luate dintre noi prea curand

Sotia lui Kobe Bryant, Vanessa, a postat, joi, primul mesaj pe retelele de socializare dupa accidentul de elicopter de la sfarsitul saptamanii trecute, in care si-a pierdut sotul si una dintre fiice.

Jurnalist suspendat din functie, dupa moartea lui Kobe Bryant. Ce a putut spune pe post

Un jurnalist ABC News a fost suspendat din cauza unor declaratii eronate facute dupa decesul lui Kobe Bryant, arata edition. cnn. com . Ce a putut sa spuna reporterul pe post? Jurnalist suspendat din functie, dupa decesul lui Kobe Bryant Matt Gutman a fost suspendat de catre ACB News, in urma unor declaratii false pe care le-a .

Prima reactie a lui Ghita Muresan, dupa ce a aflat de moartea lui Kobe Bryant. Durere uriasa pentru toti fanii lui

Ghita Muresan, singurul roman care a jucat in NBA, l-a elogiat pe Kobe Bryan, care a murit la doar 41 de ani, dupa un accident de elicopter. Alaturi de el a murit si fiica sa, Gigi, in varsta de 13 ani, dar si alte trei persoane care se aflau la bord, printre care si pilotul.

Gestul surprinzator facut de Paulo Coelho dupa moartea lui Kobe Bryant: Nu avea niciun sens fara el

Kobe Bryant si scriitorul brazilian Paulo Coelho au lucrat impreuna la o carte pentru copii, insa autorul Alchimistului a spus ca a sters draftul dupa moartea lui Bryant, duminica, la varsta de 41 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2877 seconds )