Libnet.ro
UNICEF

10:15

Iasi: A fost inregistrat al treilea deces din cauza virusului West Nile

Antena3 Antena3,
Iasi: A fost inregistrat al treilea deces din cauza virusului West Nile

Un barbat a murit din cauza virusului West Nile, la Spitalul de Boli Infectioase din municipiul Iasi, acesta fiind al treilea deces inregistrat in judet. Directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase. continuă pe Antena3

nca 4 oameni au murit din cauza infectiei cu virusul West Nile, transmis de tntari. Ministerul Sanatatii cere autoritatilor locale sa faca dezinsectie pentru a mpiedica raspndirea virusului

Inca 4 oameni au murit in ultima saptamana din cauza infectiei cu virusul West Nile, numarul total al deceselor urcand, astfel, la 17, potrivit datelor furnizate Ministerului Sanatatii de catre Centrul National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile. De asemenea, numarul total al imbolnavirilor de meningita/meningo-encefalita a urcat la 166 de cazuri, cu 49 mai mult decat in urma cu o saptamana. Ministerul Sanatatii le reaminteste autoritatilor administratiei publice locale, intr-un comunicat emis vineri, sa continue masurile de dezinsectie in localitati pentru a preveni raspandirea infectiei cu West Nile.

Robert Negoita: Oamenii care ies n Piata Victoriei sunt cei care au ramas fara speranta din cauza unor ticalosi care nu-si fac treaba

Oamenii care ies in Piata Victoriei sunt aceia care au ramas fara speranta, iar aceasta se intampla din cauza unor ticalosi care nu-si fac treaba sau si-o fac prost, declarat vineri primarul sectorului 3, Robert Negoita, citat de Agerpres.

inca patru oameni au murit din cauza infectiei cu virusul West Nile: Ministerul Sanatatii, apel de ultima ora la adresa autoritatilor locale

Virusul West Nile continua sa faca victime in Romania. inca patru persoane au murit din cauza acestuia, numarul deceselor ajungand la 17, potrivit datelor transmise de Centrul National de Supraveghere si.

Toyota recheama un milion de masini hibride, din cauza riscului de incendiu

Constructorul nipon Toyota va rechema un milion de masini hibride, majoritatea Prius, din cauza ca exista riscul producerii unor incendii in urma unor probleme cu cablurile. Peste jumatate sunt in Japonia si 219. 000, in Europa, scrie AFP. Sunt afectate modele Prius si C-HR produse intre 2016 si 2018.

I-a dat PAPUCII! RASTURNARE de situatie: TOTUL s-a SCHIMBAT in viata Andreei Marin din cauza a 300 de euro!

Andreea Marin incearca sa-si mai protejeze picioarele, care au tot stat pe incaltaminte cu tocuri inalte. in ultima vreme, ea a fost surprinsa de mai multe ori purtand un model de pantofi extrem de comod,.

PANICA pe aeroport din cauza unui virus PERICULOS! Zeci de pasageri s-au imbolnavit! DETALII DE ULTIM MOMENT

S-a declansat panica pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, dupa ce 12 persoane care zburau din Europa catre statul Philadelphia din SUA au acuzat simtome de gripa. Toti pasagerii si membrii echipajului din.

Sacrificarile de porci au ajuns n iulie la un maxim istoric, din cauza pestei porcine africane

Sacrificarile de porci din luna iulie au insumat 467. 000 de capete, in crestere fata de luna trecuta, cand se inregistrau un numar de 335. 000 de capete, arata datele comunicate in cursul zilei de astazi de Institutul National de Statistica - INS, informeaza Mediafax.

DEZASTRU economic in LANT din cauza PESTEI PORCINE: Se va ajunge la 100% carne din import

Criza pestei porcine africane din Romania nu afecteaza doar fermierii sauproducatorii de carne de porc, ci se rasfrange si asupra producatorilor de mezeluri care sunt nevoiti sa isi amplifice importurile de ma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )