Libnet.ro
UNICEF

18:45

nca 4 oameni au murit din cauza infectiei cu virusul West Nile, transmis de tntari. Ministerul Sanatatii cere autoritatilor locale sa faca dezinsectie pentru a mpiedica raspndirea virusului

Hotnews Hotnews,
 nca 4 oameni au murit din cauza infectiei cu virusul West Nile, transmis de tntari. Ministerul Sanatatii cere autoritatilor locale sa faca dezinsectie pentru a mpiedica raspndirea virusului

Inca 4 oameni au murit in ultima saptamana din cauza infectiei cu virusul West Nile, numarul total al deceselor urcand, astfel, la 17, potrivit datelor furnizate Ministerului Sanatatii de catre Centrul National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile. De asemenea, numarul total al imbolnavirilor de meningita/meningo-encefalita a urcat la 166 de cazuri, cu 49 mai mult decat in urma cu o saptamana. Ministerul Sanatatii le reaminteste autoritatilor administratiei publice locale, intr-un comunicat emis vineri, sa continue masurile de dezinsectie in localitati pentru a preveni raspandirea infectiei cu West Nile. continuă pe Hotnews

inca patru oameni au murit din cauza infectiei cu virusul West Nile: Ministerul Sanatatii, apel de ultima ora la adresa autoritatilor locale

Virusul West Nile continua sa faca victime in Romania. inca patru persoane au murit din cauza acestuia, numarul deceselor ajungand la 17, potrivit datelor transmise de Centrul National de Supraveghere si.

Peste 165 de cazuri de infectii cu virusul West Nile. 17 persoane au murit

Peste 165 de cazuri de meningite si meningo-encefalite cauzate de infectia cu virusul West Nile au fost inregistrate incepand din 2 mai si pana in 6 septembrie, anunta Ministerul Sanatatii MS). Institutia precizeaza ca 17 persoane au murit din cauza infectiei cu acest virus, transmis prin intepatura de tantar, si cere autoritatilor locale sa continue masurile de dezinsectie in localitati pentru a preveni raspandirea infectiei.

Cum poti preveni virusul West Nile. Anuntul transmit de autoritati

Ministerul Sanatatii precizeaza ca cele 17 decese au survenit la pacienti care prezentau co-morbiditati. Cel puttin 6 decese s-au inregistrat in Bucuresti, 3 in judetul Iasi, 2 in judetul Olt.

O femeie din Dolj, diagnosticata cu virusul West Nile, a murit

O femeie de 75 de ani a murit dupa ce a fost diagnosticata cu virusul West Nile. Aceasta a murit la Spitalul de Boli Infectioase din Craiova. Mai avea si alte boli. Purtatorul de cuvant al.

Iasi: A fost inregistrat al treilea deces din cauza virusului West Nile

Un barbat a murit din cauza virusului West Nile, la Spitalul de Boli Infectioase din municipiul Iasi, acesta fiind al treilea deces inregistrat in judet. Directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase.

Robert Negoita: Oamenii care ies n Piata Victoriei sunt cei care au ramas fara speranta din cauza unor ticalosi care nu-si fac treaba

Oamenii care ies in Piata Victoriei sunt aceia care au ramas fara speranta, iar aceasta se intampla din cauza unor ticalosi care nu-si fac treaba sau si-o fac prost, declarat vineri primarul sectorului 3, Robert Negoita, citat de Agerpres.

Toyota recheama un milion de masini hibride, din cauza riscului de incendiu

Constructorul nipon Toyota va rechema un milion de masini hibride, majoritatea Prius, din cauza ca exista riscul producerii unor incendii in urma unor probleme cu cablurile. Peste jumatate sunt in Japonia si 219. 000, in Europa, scrie AFP. Sunt afectate modele Prius si C-HR produse intre 2016 si 2018.

Peste 160 de cazuri de infectii cu virusul West Nile. 17 persoane au murit

Un numar de 166 cazuri de meningite/meningo-encefalite cauzate de infectia cu virus West Nile si 17 decese au fost inregistrate din data de 2 mai pana pe 6 septembrie, conform datelor furnizate Ministerului.

Virusul West Nile, aproape de Moldova

Republica Moldova este deocamdata inafara prezentei virusului West Nile, care a provocat 13 decese in Romania de la inceputul sezonului cald. La data de 30 august, in tara vecina erau inregistrate 61 de imbolnaviri cauzate de infectia cu virus West Nile. Romania se afla pe locul doi in Europa privind cazurile de contractare a virusului, dupa Italia.

Crimeea: Aproape 4,000 de oameni evacuati din Armiansk, dupa o poluare industriala trecuta sub tacere de autoritati mai multe zile

Aproape 4. 000 de oameni, printre care numerosi copii, au fost evacuati si patru persoane au fost internate in nordul Crimeii, dupa o poluare industriala trecuta sub tacere mai multe zile de autoritatile locale ale acestei peninsule ucrainene anexata de Rusia, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )