Libnet.ro
UNICEF

01:05

iCCJ a decis: Anuntul instantei in dosarul in care este judecat Radu Mazare

B1 B1,
iCCJ a decis: Anuntul instantei in dosarul in care este judecat Radu Mazare

Judecatorii de la Curtea Suprema au amanat pana la 28 iunie sentinta in dosarul in care Radu Mazare si fratele sau Alexandru sunt judecati pentru luare de mita si fals in declaratii in legatura cu. continuă pe B1

Vlad Cosma si-a retras denuntul n dosarul privind finantarea ilegala a Clubului Asesoft Ploiesti n care este judecat Sebastian Ghita

Fostul deputat Vlad Cosma a anuntat, luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, ca isi retrage denuntul si declaratiile date anterior in dosarul privind finantarea ilegala a clubului Asesoft Ploiesti, in care sunt judecati Sebastian Ghita si fostul primar al municipiului Ploiesti Iulian Badescu, transmite Agerpres.

Care este cea mai buna ora la care sa faci amor! N-ai fi ghicit niciodata!

Un expert in relatii sexuale si hormoni a dezvaluit care este cea mai buna ora la care sa faci amor, contrazicand idei generale despre cum sa obtii partide de neuitat. Potrivit lui Alisa Vitti, autoarea.

24IT. Care este cea mai buna camera de actiune pentru vacante

Cu gandul la vacanta, Iulia Nagy si Laurentiu Matache le-au prezentat telespectatorilor care este cea mai buna camera de actiune pentru ca imaginile din vacanta sa fie unice si de neuitat. Este vorba despre.

Decizia instantei supreme n dosarul n care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz n serviciu este asteptata astazi, dupa doua amnari

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) sunt asteptati sa pronunte joi decizia in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, in care DNA a cerut condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la sapte ani si jumatate de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu si la doi ani si jumatate pentru instigare la fals intelectual, informeaza News. ro.

Vlad Cosma si alt martor si-au schimbat declaratiile in unul dintre dosarele in care este judecat Sebastian Ghita, spunand ca procurorii i-au amenintat

Vlad Cosma a declarat luni, la Curtea Suprema,in procesul in care sunt judecati Sebastian Ghita si fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescuca procurorul Mircea Negulescu l-a constrans sa depuna marturie mincinoasa in aceasta cauza, si de aceea renunta la identitatea protejata, la fel ca si martorul Razvan Alexe.

UE sub ASALTUL migrantilor: Care este destinatia preferata a refugiatilor

Uniunea Europeana pare sa nu mai faca fata afluxului de migranti. Un raport publicat de Frontex, agentia europeana pentru controlul frontierelor, arata ca Grecia este tara din UE care a inregistrat.

Cea mai simpla dieta de vara! Care este singurul fruct care te ajuta sa slabesti spectaculos

Multe femei tin la dieta si isi doresc sa slabeasca pentru a arata cat mai bine vara. Astfel, acestea renunta la carne, optand in schimb pentru legume si fructe, care au mai putine calorii si care le.

Care este cel mai apreciat deset si ce beneficii are asupra organismului

Desi intra in categoria bombelor calorice, halvaua este un desert foarte apreciat, acesta fiind un produs natural, vegan, satios cu efecte antioxidante, tonice si remineralizante. Astfel, halvaua, consumata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )