Libnet.ro
UNICEF

06:00

ICCJ urmeaza sa se pronunte luni in dosarul in care sunt implicati Sebastian Ghita si fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu

Hotnews Hotnews,
 ICCJ urmeaza sa se pronunte luni in dosarul in care sunt implicati Sebastian Ghita si fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu

ICCJ urmeaza sa se pronunte luni in dosarul in care sunt implicati Sebastian Ghita si fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu si in care procurorii au solicitat pedeapsa cu inchisoarea orientata spre nivelul maxim pentru fostul deputat, acuzat ca i-ar fi dat edilului o casa in schimbul finantarii echipei Asesoft. O cerere similara a fost formulata si pentru Badescu. continuă pe Hotnews

ICCJ urmeaza sa se pronunte astazi in dosarul in care sunt implicati Ghita si fostul primar Iulian Badescu

ICCJ urmeaza sa se pronunte astazi in dosarul in care sunt implicati Sebastian Ghita si fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu si in care procurorii au solicitat pedeapsa cu inchisoarea orientata spre nivelul maxim pentru fostul deputat, acuzat ca i-ar fi dat edilului o casa in schimbul finantarii echipei Asesoft. O cerere similara a fost formulata si pentru Badescu, potrivit unei surse din presa.

Curtea Suprema urmeaza sa se pronunte astazi in dosarul in care Sebastian Ghita este acuzat ca i-ar fi dat mita fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu

ICCJ urmeaza sa se pronunte luni in dosarul in care sunt implicati Sebastian Ghita si fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu si in care procurorii au solicitat pedeapsa cu inchisoarea orientata spre nivelul maxim pentru fostul deputat, acuzat ca i-ar fi dat edilului o casa in schimbul finantarii echipei Asesoft. O cerere similara a fost formulata si pentru Badescu.

VIDEO Laura Codruta Kovesi: Dosarul Belina este din luna mai 2017

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat luni ca dosarul Belina, in care sunt implicati o serie de lideri din PSD, dateaza din luna mai 2017.

Care sunt firmele preferate de romani pentru asigurarile RCA

Un raport realizat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara, arata ca firmele de asigurari Euroins,City Insurance si Asirom au vandut impreuna, in primele sase luni ale anului.

Numarul petitiilor primite de ASF din pietele supravegheate s-a redus la jumatate; Care sunt cele mai reclamate societati?

Numarul de reclamatii primite de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) in primele sase luni ale acestui an s-a redus la jumatate fata de aceeasi perioada a anului trecut. Proportia, insa, se pastreaza in mare masura: cel mai multe petitii au ca.

Care sunt cele mai proaste zece seriale de televiziune din toate timpurile

Multe dintre cele mai proaste seriale de televiziune au luat nastere din concepte discutabile care ne fac sa ne intrebam cum de au fost aprobate vreodata. De obicei, sunt anulate dupa un singur sezon in care inregistreaza ratinguri foarte mici. Iata.

Utile: Exercitiile care te scapa de durerile de spate; Care sunt cele mai sanatoase tipuri de ceai si ce beneficii aduc; Ce schimbari alimentare e indicat sa faceti dupa 40 de ani ca sa nu va imbolnaviti

Cum te feresti de probleme cand accesezi link-uri scurte pe internet. Este foarte probabil sa. Plante contra durerilor articulare, a durerilor de cap si a febrei. Unele plante sunt deosebit de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )