Libnet.ro
UNICEF

19:15

Icoana facatoare de minuni, adusa la biserica din Constanta

România Liberă România Liberă,
Icoana facatoare de minuni, adusa la biserica din Constanta

Vineri, 6 februarie, ora 17. 00, la biserica Sf. Mc. Haralambie din Constanta Tomis Nord) va fi adusa spre inchinarea credinciosilor icoana facatoare de minuni Odighitria de la manastirea Baytali din Ucraina. Icoana va ramane la biserica pana miercuri, 11 februarie. continuă pe România Liberă

Sectia de Pediatrie de la Spitalul din Constanta, renovata in urma unui protest pe Facebook

Cateva fotografii postate pe Facebook de un grup de mamici din Constanta au fost de ajuns pentru a sensibiliza Ministerul Sanatatii. Atunci cand au vazut conditiile in care stau copiii, oficialii au decis sa aloce bani pentru renovarea sectiei. in urma demersului conducerii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei Constanta la Ministerul Sanatatii si a nemultumirilor semnalate de catre familiile copiilor care au fost internati si tratati in Sectia Pediatrie, ministrul Nicolae Banicioiu a decis sa acorde de urgenta fonduri pentru reabilitarea acestei sectii.

Razie de amploare a politistilor din Constanta

In perioada 30 ianuarie 1 februarie, peste 100 de politisti constanteni au actionat in intreg judetul cu efective marite pentru combaterea infractiunilor comise la regimul circulatiei rutiere, a furturilor, a faptelor comise cu violenta, pentru depistarea persoanelor urmarite, verificand totodata si modul de asigurare cu paza a unitatilor de alimentatie publica, conform unui comunicat de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta.

Mita in plina sesiune de examene. Trei profesori arestati la Iasi. Alti doi, din Constanta si Galati, cercetati penal

Arestari la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi. Acesta este evenimentul petrecut noaptea trecuta. Cei trei sunt acuzati de luare de mita, anunta agentia Rador.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )