Libnet.ro
UNICEF

19:15

Idei de vacanta pentru toamna. Cat costa un sejur in Europa?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Idei de vacanta pentru toamna. Cat costa un sejur in Europa?

Toamna este probabil unul dintre cele mai frumoase anotimpuri, iar vremea este inca placuta pentru plimbari si excursii. Unde putem merge inainte ca vremea sa fie rece si cat ne va costa?. continuă pe Wall-Street Ro

Curs valutar BNR joi, 10 octombrie: Cat costa euro

BNR va emite noul curs valutar, joi, 10 octombrie. in jurul orei 13, costul monedelor lumii va fi afisat atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Cotatiile valutelor lumii vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR joi, 10 octombrie Banca Nationala a Romaniei BNR) va .

Ce propune Topman pentru toamna 2019

In aceasta toamna, celebrul brand britanic Topman, existent acum si pe piata din Romania, va relansa o serie de branduri proprii, sub indrumarea noului director comercial, Mitch Hughes. De cand s-a alaturat echipei in 2018, Hughes s-a concentrat pe materializarea sugestiilor primite de la clienti si a facut toate modificarile necesare astfel incat sa scoata in evidenta calitatile brand-ului.

Business report: Afacerea Vanatoarea. Cat costa pasiunea de a ucide: mercurialul la cerb, urs sau mistret impuscat; Deficitul bugetar la ce sa ne asteptam; Trebuie sa ne asteptam la reduceri de personal in bancile europene, spune presedintele Federatiei

Licentele de taxi care mai sunt disponibile in Cluj-Napoca, doar pentru masini electrice. Edilii vin si cu alte masuri in viitor. Bilantul guvernului Dancila: parametri mari buni. Dar, pe executie, statul a rapit din economie bani pentru propriul salariu.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )