Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ierarhia actualizata a marcatorilor la Cupa Mondiala

Online Sport Online Sport,
Ierarhia actualizata a marcatorilor la Cupa Mondiala

Vedeti in aceasta pagina cum arata topul marcatorilor la Cupa Mondiala din Rusia dupa faza optimilor de finala. continuă pe Online Sport

Negro 2000 sustine performanta in canotaj! Sportivii romani au adus doua medalii la Cupa Mondiala din Austria!

Echipajul masculin de patru rame al Romaniei s-a clasat al doilea, in timp ce barca feminina de dublu vasle categorie usoara a terminat pe locul al treilea la etapa de Cupa Mondiala de canotaj de la Linz-Ottensheim Austria). Negro 2000 sustine performanta si Federatia Romana de Canotaj.

Capitanul nationalei Nigeriei a jucat meciul decisiv la Cupa Mondiala, la doar cateva ore dupa ce tatal sau a fost rapit

Tatal capitanului selectionatei Nigeriei la Cupa Mondiala de fotbal 2018, John Obi Mikel, a fost eliberat in schimbul unei rascumparari de 10 milioane de nairas 28. 000 dolari), dupa ce a fost rapit.

SOC la Cupa Mondiala: Tatal unui jucator a fost RAPIT cu cateva ore inainte de meci si TORTURAT timp de o saptamana. Decizia incredibila luata de fotbalist

Caz halucinant la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. Capitanul Nigeriei, John Obi Mikel, a decis sa joace pentru nationala sa in meciul cu Argentina, din faza grupelor de la Cupa Mondiala, desi aflase ca.

Tatal unui jucator de la Cupa Mondiala a fost rapit si torturat

Capitanul John Obi Mikel a jucat pentru Nigeria in meciul cu Argentina, din 26 iunie, din faza grupelor de la Cupa Mondiala, desi aflase ca tatal lui a fost rapit cu cateva ore inainte de partida.

Germania a facut ANUNTUL! Decizia luata de Joachim Low dupa eliminarea RUSINOASA de la Cupa Mondiala

Dupa dezastrul de la Cupa Mondiala din Rusia, unde reprezentativa Mannschaftului a fost eliminata inca din grupe, Germania a luat decizia in privinta selectionerului Joachim Low. Federatia germana de fotbal a.

Cele 4 minute de inceput si cele 4 de final din Croatia - Danemarca rescriu recordurile de la Cupa Mondiala

Croatia - Danemarca a insemnat un inceput de foc, cu doua goluri marcate in primele patru minute de joc. Dupa aceea au fost 112 de minute de pauza pana la urmatoarea faza notabila, Dar primele 4 si ultimele 4 minute din meci aumodificat unele recorduri de la Cupa Mondiala. Tabloul sferturilor de finala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )