Libnet.ro
UNICEF

01:05

IERI: Viorica Dancila - intalnire cu ambasadorul Germaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IERI: Viorica Dancila - intalnire cu ambasadorul Germaniei

Premierul Viorica Dancila a avut, ieri, o intrevedere cu ambasadorul Republicii Federale Germania, Cord Meier-Klodt, discutiile vizand relatiile germano-romane si importanta minoritatii germane din Romania si a comunitatii romanesti din Germania. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila, convorbire telefonica cu premierul francez Edouard Philippe: O noua etapa a cooperarii bilaterale si europene

Prim-ministrul Viorica Dancilaa avut, vineri, o convorbire telefonica cu premierul francez, Edouard Philippe. in cadrul convorbirii au fost abordate teme de interes aflate pe agenda relatiilor bilaterale,.

IN URMA ANUNTULUI PRIVIND CONCEDIERILE: Viorica Dancila il va demite pe Remus Borza

Premierul Viorica Dancila il va demite luni pe Remus Borza, potrivit Antena3. Consilierul pe probleme economice a anuntat un val de concedieri, dintre colaboratorii Vioricai Dancila.

Premierul Dancila - intalnire cu delegatia FMI

Premierul Viorica Dancila a avut, astazi, la Palatul Victoria, o intalnire cu delegatia de experti a FMI, condusa de Jaewoo Lee, seful misiunii Fondului pentru Romania si Bulgaria, aflata in vizita anuala de evaluare a situatiei macroeconomice, procedura de consultare periodica cu autoritatile nationale.

Viorica Dancila a avut o discutie, la Guvern, cu protestatarul Cristian Dide

Premierul Viorica Dancila a avut miercuri dimineata, la Palatul Victoria, o intalnire mai putin obisnuita. L-a primit intr-o audienta pe Cristian Dide, unul dintre cei mai vehementi protestatari. Potrivit surselor HotNews. ro, Dide nu a venit vreo propunere concreta, insa discutia a fost decenta.

Protestatarul Cristian Dide, intalnire de GRAD ZERO cu Viorica Dancila: PlacutaSuedeza pana la sfarsit (FOTO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit, miercuri, la Palatul Victoria pe Cristian Dide, unul dintre cei mai vehementi protestatari. Acesta a confirmat pe Facebook intrevederea cu prrim-ministrul Romaniei. Fara a .

Viorica Dancila a avut o convorbire telefonica cu premierul francez Edouard Philippe

Premierul Viorica Dancila a avut vineri, 7 iunie 2019, o convorbire telefonica cu omologul sau francez, Edouard Philippe. Potrivit unui comunicat al Guvernului, au discutat despre importanta agrearii Foii actualizate de Parcurs a Parteneriatului Strategic, care va marca o noua etapa a cooperarii bilaterale si europene.

Protestatar rezist, invitat la discutii cu Viorica Dancila. Reactia dupa intalnire

Cristian Mihai Didea fost invitat de premierul Viorica Dancila la Palatul Victoria, pentru a purta discutii cu privire la nemultumirile societatii civile. Mihai Cristian Dide este unul dintre cei.

VIORICA DANCILA: Vom depune amendamente la pactul propus de presedinte

Premierul Viorica Dancila, presedinte interimar al PSD, a declarat, ieri, ca social-democratii vor depune amendamente la pactul politic propus de presedintele Klaus Iohannis.

Premierul Viorica Dancila, anunt important despre programul de guvernare

Premierul Viorica Dancila a anuntat pe pagina sa de Facebook ca programul de guvernare va fi modificat ca urmare a rezultatului alegerilor europarlamentare din 26 mai. Am avut o dezbatere constructiva astazi.

Prima reactie a premierului Viorica Dancila in scandalul de la Valea Uzului: care e solutia gasita de Guvern

Despre scandalul de la Valea Uzului s-a tot vorbit in ultima perioada, dar premierul Viorica Dancila nu a avut nicio pozitie publica. Acum, Guvernul afirma ca a identificat o posibila solutie pentru detensionarea conflictului din zona. Scandalul de la cimitirul din Valea Uzului dintre etnicii maghiari si extremistii romani a intrat si in atentia Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )