Libnet.ro
UNICEF

06:45

IN URMA ANUNTULUI PRIVIND CONCEDIERILE: Viorica Dancila il va demite pe Remus Borza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN URMA ANUNTULUI PRIVIND CONCEDIERILE: Viorica Dancila il va demite pe Remus Borza

Premierul Viorica Dancila il va demite luni pe Remus Borza, potrivit Antena3. Consilierul pe probleme economice a anuntat un val de concedieri, dintre colaboratorii Vioricai Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila il demite pe consilierul Remus Borza, la numai o saptamana de la numire

Premierul Viorica Dancila il va demite pe Remus Borza, pe care l-a numit in urma cu numai o saptamana consilier economic, din cauza declaratiilor sale privind concedieri de bugetare si reducerea numarului de ministere, scriu Antena 3 si Mediafax.

Viorica Dancila il demite pe consilierul Remus Borza, la numai o saptamana de la numire. Declaratiile care au atras decizia

Premierul Viorica Dancila il va demite pe Remus Borza, pe care l-a numit in urma cu numai o saptamana consilier economic, din cauza declaratiilor sale privind concedieri de bugetari, reducerea numarului de ministere si o noua ordonanta pentru modificarea OUG 114, scriu Antena 3 si Mediafax.

Viorica Dancila: Borza, demis dupa anuntul concedierilor

Premierul Viorica Dancila il va demite luni pe Remus Borza. Consilierul pe probleme economice a anuntat un val de concedieri, dintre colaboratorii Vioricai Dancila. Mai exact, Borza sustinea ca Guvernul.

Viorica Dancila va publica rapoartele privind votul din diaspora

Premierul Viorica Dancila a primit rapoartele de la Ministerul Afacerilor Externe si de la Ministerul Afacerilor Interne cu privire la organizarea si desfasurarea votului din diaspora de pe 26 mai, iar in scurt ti.

VIORICA DANCILA: Presedintele trebuie sa fie un exemplu in respectarea Constitutiei

ACTUALIZARE Data la care se va desfasura congresul PSD va fi stabilita vineri, prin vot, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, a declarat, astazi, presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila. ---- * ACTUALIZARE Dancila, dupa consultari: Am propus formarea unui grup de lucru pentru a pune cat mai repede in aplicare referendumul ----- Premierul Viorica Dancila i-a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis ca este important sa respecte Constitutia si sa se adreseze tuturor cetatenilor, iar consultarile nu inseamna incercarea de a forma o majoritate pentru a da la o parte Guvernul Romaniei.

Prima reactie a premierului Viorica Dancila in scandalul de la Valea Uzului: care e solutia gasita de Guvern

Despre scandalul de la Valea Uzului s-a tot vorbit in ultima perioada, dar premierul Viorica Dancila nu a avut nicio pozitie publica. Acum, Guvernul afirma ca a identificat o posibila solutie pentru detensionarea conflictului din zona. Scandalul de la cimitirul din Valea Uzului dintre etnicii maghiari si extremistii romani a intrat si in atentia Guvernului.

VIORICA DANCILA: Paul Stanescu a demisionat din motive personale

Senatorul Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD din motive personale, a declarat, astazi, presedintele interimar al partidului, Viorica Dancila, care a sustinut ca a incercat sa il convinga sa nu recurga la acest gest.

VIORICA DANCILA: Deciziile in PSD se vor lua cu votul majoritatii

Premierul Viorica Dancila da asigurari, intr-o postare pe Facebook, ca in PSD deciziile vor fi luate intotdeauna doar cu votul majoritatii si in forurile statutare ale partidului.

VIORICA DANCILA: Avem oameni de valoare in PSD

Premierul Viorica Dancila afirma ca sedinta Comitetului Executiv al PSD a fost o dezbatere constructiva.

VIORICA DANCILA: Vom depune amendamente la pactul propus de presedinte

Premierul Viorica Dancila, presedinte interimar al PSD, a declarat, ieri, ca social-democratii vor depune amendamente la pactul politic propus de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )