Libnet.ro
UNICEF

23:00

Iesirea Marii Britanii din UE ar putea duce la un conflict cu Spania. Care este motivul

Antena3 Antena3,
Iesirea Marii Britanii din UE ar putea duce la un conflict cu Spania. Care este motivul

Seful diplomatiei britanice, Philip Hammond, a atras atentia miercuri asupra consecintelor unui Brexit pentru teritoriul Gibraltarului, a carui suveranitate este reclamata de Spania, relateaza. continuă pe Antena3

Iesirea Marii Britanii din UE ar reprezenta o amenintare la adresa securitatii, avertizeaza doi fosti sefi ai spionilor britanici

Un vot in favoarea iesirii Marii Britanii din blocul comunitar ar putea face tara mai vulnerabila in fata atacurilor militantilor si ar putea provoca instabilitate in Europa. Avertismentul a fost lansat de doi fosti sefi ai serviciilor secrete britanice - John Sawers si Jonathan Evans, relateaza Reuters in pagina sa electronica.

Regina Marii Britanii a catalogat o delegatie chineza drept nepoliticoasa

Regina Marii Britanii Elisabeta a II-a a fost inregistrata marti de cameramanul oficial al monarhului in timp ce ii spunea unui inalt oficial din Politie care s-a ocupat de detaliile vizitei presedintelui chinez si sotiei sale la Londra, anul trecut, ca delegatia de la Beijing a fost foarte nepoliticoasa, relateaza BBC News.

Regina Marii Britanii, despre o intalnire a oficialilor chinezi cu ambasadorul Londrei: Au fost foarte nepoliticosi cu diplomatul (VIDEO)

Relatia Marii Britanii cu China pare ca a ruginit in contextul in care regina i-a acuzat pe oficialii chinezi ca au fost foarte nepoliticosi cu ambasadorul Londrei in timpul unei vizite de anul.

Brexit: Guvernul britanic nu are niciun plan de rezerva, in cazul iesirii Marii Britanii din UE

Guvernul David Cameron a pregatit doar planuri de urgenta de amploare limitata pentru eventualitatea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, anunta ministrul britanic al Finantelor, George.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )