Libnet.ro
UNICEF

16:15

Au iesit din nou la protestul BlackLivesMatter desi America e doborata de coronavirus

ADPM ADPM,
Au iesit din nou la protestul BlackLivesMatter desi America e doborata de coronavirus

In ciuda pandemiei de coronavirus, care a afectat foarte mult Statele Unite ale Americii, protestele BlackLivesMatter continua. Iar vedetele care au fost cel mai recent surprinse in mijlocul acestor manifestatii sunt supermodelele Cara Delevingne si Kaia Gerber. continuă pe ADPM

Catalin Scarlatescu s-a ingrasat din nou. Cum arata acum celebrul jurat de la Chefi la Cutite

Catalin Scarlatescu, degustand prea mult, a inceput din nou sa se ingrase. Catalin Scarlatescu s-a ingrasat din nou. Cum arata acum celebrul jurat de la Chefi la Cutite Juratul de la Chefi la Cutite a lansat acum cateva luni un proiect. Este vorba de o bucatarie virtuala, de unde se pot comanda meniuri pentru evenimente .

Emily Burghelea, din nou la TV. A semnat imediat dupa demisia de la Antena 1

Scandalul dintre echipa Acces Direct si fosta asistenta, Emily Burghelea, pare sa mocneasca. Pe frumoasa blondina ar astepta-o un proces greu, iar de teama ca fiecare postare facuta pe internet o poate costa scump in instanta, aceasta a decis sa nu mai vorbeasca despre cele intamplate atat pe platourile de filmare, cat si in spatele .

Dana Budeanu, din nou dezlantuita! Acuzatii grave la adresa PNL si a lui Raed Arafat

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a demarat o campanie adresata romanilor din diaspora cu mesajul ca exista locuri de munca disponibile in tara in special in sectorul HoReCa.

INTERACTIV Poluarea in Bucuresti in timpul starii de urgenta si dupa: Poluarea cu particule a scazut, dar noxele au crescut din nou dupa ridicarea restrictiilor

Pandemia de coronavirus care a afectat Romania si-a pus amprenta si pe statisticile de poluare din Bucuresti, mai ales in perioada cand restrictiile de mobilitate au fost la maxim. Interesant e ca dupa introducerea primelor restrictii, poluarea cu particule de praf a continuat sa fie la niveluri record in Capitala, scazand treptat ulterior si mentinandu-se la niveluri minime chiar si astazi. in schimb, tabloul poluarii cu noxe arata complet diferit.

UPDATE Spitalul Colentina din Bucuresti preia din nou pacienti non-COVID, pentru prima data dupa 4 luni Firea: Nu se vor putea face internari de vineri

Spitalul Colentina din Bucuresti preia din nou pacienti non-COVID incepand de astazi, la 4 luni dupa ce a fost desemnat spital de suport COVID si nu a mai primit alte tipuri de pacienti. Directia de Sanatate Publica Bucuresti a emis avizul temporar pentru functionarea unitatii medicale in regim deschis, atat pentru pacientii COVID, cat si pentru cei care necesita tratament de specialitate pentru alte patologii.

CORONAVIRUS |Romania inregistreaza din nou un numar record de cazuri de COVID-19: 777 de imbolnaviri si 19 de decese, in 24 de ore, la 19.133 de teste prelucrate. 261 de pacienti sunt internati la ATI

Romania a inregistrat un nou record negativ al cazurilor zilnice de infectare cu noul coronavirus. Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat, joi, ca in ultimele 24 de ore, au fost confirmate 777 de noi.

Certificate false de teste negative pentru COVID-19, gasite din nou la frontiera Promachonas. Autoritatile din Grecia verifica centrele de certificare din Romania si Bulgaria

Recent, la punctul de trecere a frontierei din Bulgaria inGrecia, Promachonas, au fost identificate documente false care certifica un test negativ pentru COVID-19. Potrivit postului de televiziuneMeha.

VIDEO Atalanta a facut din nou spectacol (6-2 vs Brescia)

Echipa Atalanta Bergamo a facut o adevarata demonstratie de forta marti seara, impunandu-se cu scorul de 6-2 in fata formatiei Brescia, in prologul etapei a 33-a din Serie A, ajungand la un total impresionant de 93 de goluri marcate de la debutul actualei editii a campionatului de fotbal al Italiei.

Intrarea in Grecia, mai dificila ca niciodata: s-au schimbat regulile, din nou, peste noapte

La ora actuala, ideea de a parasi Romania pentru o vacanta in strainatate tinde sa fie din ce in ce mai neinspirata. Din cauza numarul foarte mare de cazuri noi din tara noastra,.

Din nou peste 600 de cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus in Romania! 1.931 de persoane au decedat

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca, in ultimele 24 de ore, au fost depistati cu noul coronavirus un numar de 637 de romani. Alte 30 de persoane au decedat din cauza virusului.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3152 seconds )