Libnet.ro
UNICEF

20:15

Igor Dodon anunta posibile proteste pasnice

Antena3 Antena3,
Igor Dodon anunta posibile proteste pasnice

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, anunta ca ar putea fi organizata o actiune de protest in sustinerea noului Guvern. Aceasta actiune de protest ar putea fi organizata in acest weekend sau chiar. continuă pe Antena3

UPDATE // Igor Dodon anunta anularea decretului celui de-al doilea premier moldovean, Pavel Filip, cu privire la organizarea de alegerianticipate

UPDATE 10:45:Igor Dodon a anuntat ca va anula decretul semnat de Pavel Filip si care prevede desfasurarea de alegerianticipate pe data de 6 septembrie, relateaza TVR Moldova. Apropo, o chestie.

Igor Dodon: Cel mai probabil va trebui sa iesim la un protest pasnic in sustinerea noului Guvern

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, anunta ca ar putea fi organizata o actiune de protest in sustinerea noului Guvern. Aceasta actiune de protest ar putea fi organizata in acest weekend sau chiar mai devreme. Declaratia a fost facuta de seful statului in cadrul unei editii speciale la TV8, transmite IPN.

PDM spune ca va continua actiunile pentru ca Igor Dodon sa demisioneze

Partidul Democrat din Moldova sustine ca va continua actiunile legale si pasnice pentru indeplinirea dorintei cetatenilor ca presedintele devenit nelegitim, Igor Dodon, sa demisioneze din functie, fiind acuzat de inalta tradare si finantare ilegala din Federatia Rusa.

Igor Dodon, acuzat de tradare de tara. PDM cere demisia presedintelui si anunta alegeri prezidentiale noi

Vicepresedintele PDM Andrian Candu l-a acuzat pe Igor Dodon de tradare de patrie pentru ca le-a propus democratilor federalizarea Republicii Moldova. Democratul l-a indemnat pe presedintele tarii sa-si dea.

Igor Dodon a semnat decretul de numire a Maiei Sandu in functia de premier

Presedintele Igor Dodon a semnat decretul de numire in functia de prim-ministru a liderei Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu. Seful statului anunta ca a semnat decretul in conformitate cu prevederile Constitutiei Republicii Moldova, ca urmare a consultarii fractiunilor parlamentare, transmite IPN.

Criza politica de la Chisinau: Dodon anunta trei scenarii

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, are trei scenarii pentru criza politica de la Chisinau si face apel catre toate institutiile de stat, primarii, consilii raionale, sindicate, organizatii, sa isi declare sustinerea pentru noul guvern condus de Maia Sandu.

VIDEO Igor Dodon formuleaza conditiile pentru statutul Transnistriei: Kozak mi-a dictat, dupa ce i-am spus ca nu putem scrie federalizare

O inregistrare video in care Igor Dodon dicteaza planul de federalizare a Republicii Moldova a fost prezentata marti de publika. md. intr-o discutie cu Serghei Iaralov, un apropiat al liderului PDM, Vlad Plahotniuc, Igor Dodon dicteaza cum sa fie formulata conditia federalizarii tarii. Acesta repeta de cateva ori ca totul este coordonat cu Kozak, iar prevederile exacte urmau sa faca parte din anexa secreta la documentul de formare a aliantei.

Ce inseamna criza politica din Republica Moldova. Cine sunt Maia Sandu, Igor Dodon si Pavel Filip

Criza politica din Republica Moldova ia amploare dupa evenimentele din ultimele zile. Seful statului, Igor Dodon, a declarat ca intentioneaza sa anuleze decretele date de Pavel Filip, presedintele interimar, cu privire la dizolvarea Parlamentului si la organizarea de alegeri anticipate. Cum a pornit criza politica in Republica Moldova Pe 8 iunie 2019 ACUM si PSRM [] .

LIVE TEXT Criza politica de la Chisinau, in cea de a patra zi: Igor Dodon a anulat decretul semnat de Pavel Filip privind dizolvarea Parlamentului si organizarea alegerilor parlamentare anticipate/ Sedinta a Consiliului Suprem de Securitate

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat marti ca a anulat decretul semnat de Pavel Filip privind dizolvarea Parlamentului si organizarea alegerilor parlamentare anticipate in 6 septembrie, scrie Unimedia. Tot marti, Consiliul Suprem de Securitate al Republicii Moldova a fost convocat in sedinta de catre Dodon, care in urma cu o zi a schimbat componenta acestuia. in 9 iunie, Curtea Constitutionala l-a suspendat pe Igor Dodon din functia de presedinte al tarii si l-a numit pe Pavel Filip presedinte interimar. Tot atunci, Curtea Constitutionala a emis o hotarare prin care Parlamentul Republicii Moldova a fost dizolvat si a fost stabilita data alegerilor parlamentare anticipate, 6 septembrie. 30 Astazi au depus juramantul ultimii trei ministri din Guvernul condus de Maia Sandu.

Republica Moldova, in colaps politic: Igor Dodon a fost suspendat din functie

In Republica Moldova, se adanceste haosul politic. Dupa evenimentele de sambata din Parlament, presedintele tarii a fost suspendat din functie. in tot acest context tensionat, Uniunea Europeana face apel la calm. Continua tensiunile politice in Republica Moldova, unde incertitudinea creste de la o ora la alta. Duminica dimineata, presedintele Igor Dodon a fost suspendat temporar [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )